Ethereum Fiyat Analizi: Düşüş İhtimali Yaklaşıyor mu?

Ethereum Fiyat Analizi: Düşüş İhtimali Yaklaşıyor mu?
25 Ekim'de 424 dolara iğne atan Ethereum, birkaç saat önce 399 dolarlara kadar düşüş yaşadı. Yazının yazıldığı sırada ise ETH 399 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Ledger Wallet Kazan: 
https://bit.ly/BedavaLedgerEkimCekilisineKatil

4 saatlik grafiğe göre Ethereum, yükselen takoz formasyonunu işaret ettiği için yeni bir düşüş ihtimalini oluşturuyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun alt direnç çizgisini kırması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre ilk destek 397 dolar, onu ise takozun alt destek çizgisi olan 389 dolar takip ediyor. 3. destek noktası ise 378 dolar olarak görünüyor. ETH için olası direnç noktaları ise 412 dolar, 415 ve 424 dolar olarak görünüyor.

Grafiğe göre, yükselen takoz hareketini 389 dolardan tekrar teyit etmesi ve 389 dolarda sabit kalamaması durumunda yine yatırım tavsiyesi olmadan ETH'de düşüş hareketi beklenebilir.

RSI'a göre 41.43 ile ayılar satış baskısını sürdürmeye devam ediyor.

Ethereum Nasıl Alınır?

Listelerde 2. sırada olan Ethereum (ETH)'i kendi araştırmalarınız sonucu satın almak isterseniz eğer Türk kripto para borsası Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyonlu ve uzman kadrosuyla 7/24 ilgili çağrı merkezi kullanıcılarına hizmet vermektedir. 

Icrypex'ten banka transferi ile Bitcoin ve Ethereum gibi Altcoin'leri alabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ve papara ile kripto para satın alabilirsiniz.

Icrypex web sitesi:
Icrypex Telegram kanalı:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version