Hacklendi mi? Cred Para Yatırma ve Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

Cred, tüm fon girişlerini ve çıkışlarını geçici olarak askıya aldığını duyurduPopüler kripto para birimi borç verme hizmeti Cred, tüm fon girişlerini ve çıkışlarını geçici olarak askıya aldığını duyurdu. Platform, çok fazla ayrıntı açıklamadan, bir olayı soruşturmak için kolluk kuvvetleriyle işbirliği yaptığını söyledi.

Cred Para Yatırma ve Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

Kısa bir süre önce Visa'nın hızlı izleme programına katıldığını duyuran Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borç verme platformu, müşterilerini Twitter üzerinden gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

"Maalesef şu anda daha fazla yorum yapamıyoruz, ancak önümüzdeki iki hafta içinde bir güncelleme sunmayı taahhüt edeceğiz. Bu süre zarfında, tüm fon girişleri ve çıkışları askıya alınacak." ifadesi yer aldı.

Kripto para topluluğu, Cred'e neler olup bittiğine dair ayrıntı eksikliğine karşı çıktı. Bu tepki karşısında borç verme protokolünün bir kez daha yanıt vermesine neden oldu. Öncelikle Cred, "yakın tarihli bir dolandırıcılık olayıyla bağlantılı ticari etkiyi" değerlendirirken neden olduğu endişeler ve rahatsızlıklar için özür diledi.

Ayrıca, Cred ekibi şu anda kolluk kuvvetleriyle işbirliği yaptığını açıkladı. Ancak, "hiçbir müşteri kişisel verisinin veya hesap bilgisinin tehlikeye atılmadığını" iddia eden bazı güvencelerde bulundu.

Cred'in web sitesinde, platformun "müşterilerimizin dijital varlıklarının kurumsal düzeyde güvenliğe sahip olmasını sağlamak için güvenlik ve sigorta sağlayıcıları Fireblocks ve Lockton ile çalıştığını" belirtildi. Bununla birlikte, birkaç topluluk üyesi, Cred'in kısa güncellemelerinden memnun kalmadıkları için platformdaki varlıklarının durumunu sorguladı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version