Cardano, Daedalus 2.4.0'ı Yayınladı!

Cardano, Daedalus 2.4.0'ı Yayınladı
Cardano uzun süredir Daedalus cüzdan güncellemesi 2.4.0 ve Trezor donanım cüzdan entegrasyonunun son aşamaları üzerinde çalışıyordu. Ekip sonunda Cardano delegasyon kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam edecek olan yeni Daedalus 2.4.0yayınladı.

InputOutputHK'ya göre, yeni güncelleme bir havuzun doygunluğa ne kadar yaklaştığını yansıtmak için stake havuzları için doygunluk göstergesi gibi birçok yeni özellik getiriyor. Ayrıca tablo görünümünde iyileştirmeler, stake havuzunun araç ipucundaki potansiyel ödüllerin ayrıntılarına erişim ve cüzdanın sıralama ekranında bir yükseltme yapıldı.

Darko Mijic sıralamayı şu ifadelerle açıkladı:

Sıralama, size yardımcı olacaktır, çünkü havuzlar aşırı doygun hale geldikçe daha düşük sıralama alacaktır. Sıralama sisteminde de önemli bir değişikliğimiz var. Sıralaması, stake kaydırıcısında seçtiğiniz stake için sıfır ödül kazanacak havuzlar için artık gösterilmiyor. Unutmayın, sıralama, devretmeyi planladığınız stake miktarından dönem başına potansiyel olarak kazanacağınız ödüllere göre havuzların sıralamasıdır.
Bu sürüm, Cardano'dan bir başka güncellemenin hemen ardından geldi. IOHK CEO'su ve Cardano'nun yaratıcısı olan Charles Hoskinson, d parametresini 0.5'e güncelledikten sonra Cardano'da ademi merkeziyetin arttığını duyurdu.

Cardano'nun Catalyst projesi, sonuncusu Voltaire'de hareket etmesine yardımcı olan bir ademi merkeziyet mekanizması geliştirmek için aktif olarak çalışıyor. Aynı çizgide, bu güncelleme onu ademi merkeziyet hedefine yaklaştırdığı ifade edildi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version