Blockstack ve Chainlink Güçlerini Birleştiriyor! 🔥

Blockstack ve Chainlink Güçlerini Birleştiriyor

SEC tarafından onaylanan bir kripto para birimine (STX) sahip ilk şirket olan Blockstack PBC, Blockstack ve Algorand destekli Clarity akıllı sözleşme dili için tercih edilen oracle çözümü olarak Chainlink'i entegre etmek için Chainlink ile güçlerini birleştiriyor .

Blockstack CEO'su Muneeb Ali , Oracles for Stacks 2.0 hakkında bunun açıkça en iyi seçim olduğunu belirtti:


Bu gelişme, Blockstack geliştiricilerinin, Chainlink'in oracle teknolojisini kullanarak milyonlarca veri sağlayıcısını, web API'lerini ve diğer zincir dışı kaynakları kapsayan güvenli, doğrulanmış verilerle geliştirilmiş sofistike Clarity akıllı sözleşmeleri oluşturabilecekleri anlamına geliyor.

Stacks 2.0 mainnent'in yaklaşan lansmanından sonra iyi bir haber, çünkü Stacks ekosistemindeki geliştiriciler tarafından zaten kullanılıyor. İlk entegrasyon Chainlink'in fiyat Beslemelerine odaklanacak, ancak Stacks 2.0 için genelleştirilmiş bir  oracle çözümüne dönüşmesi bekleniyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version