BitMEX'te Arka Arkaya İstifalar!

bitmex istifa

Popüler kripto para borsası BitMEX bugün liderlik koltuğunda önemli bir değişiklik olduğunu duyurdu, bu adım CFTC'nin suçlamalarda bulunmasından bir hafta sonra geldi.

Duyuruya göre, BitMEX platformunun sahibi ve işletmecisi HDR Global Trading Limited'in holding grubu olan 100x Group'un liderliği ile ilgili değişiklikler yapılacak.

Kurucular Arthur Hayes ve Samuel Reed'e karşı banka gizliliği yasasını ihlal ettiği için yapılan suçlamaların ardından ikili, CEO ve CTO olarak görevlerinden derhal istifa ettiler.

BitMEX ekibi şu ifadelerde bulundu:
Teknoloji ekibimizdeki üst düzey liderlerimiz, platformun performansını artırmak için devam eden çabalar da dahil olmak üzere BitMEX platformunun günlük yönetimine devam edecek.
Hayes ve Reed masadaki yerlerini bırakırken, kurucu Ben Delo da 100x grubundaki yönetici pozisyonundan ayrılacak.

Vivien Khoo'nun geçici İcra Kurulu Başkanı [CEO] olacak. Khoo, 2019'dan beri 100x'in bir parçası ve daha önce Operasyon Direktörü unvanına sahipti. Geçici CEO daha önce geleneksel finans devi Goldman Sachs ile Asya Pasifik Uyumluluk Genel Müdürü olarak çalışmış ve bundan önce de Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu'nda bir pozisyonda bulunuyordu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version