ABD SEC Başkanı, Tüm Hisse Senetlerinin Tokenize Edilebileceğine İnanıyor


Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu başkanı Jay Clayton, Blockchain teknolojisinin gücüne inanıyor ve tüm hisse senetlerinin bir gün tokenize edilebileceğini düşünüyor. Geçen hafta Dijital Ticaret Odası'nın ev sahipliği yaptığı bir web seminerinde Clayton, 20 yıl öncesine kıyasla bugün tüm hisse senedi ticaretinin elektronik olduğunu söyledi. Geçmişte hisse senetleri vardı ve bugün hisse senetlerini temsil eden dijital girişler var. Clayton, "Bunların hepsinin tokenize hale gelmesi çok iyi bir durum olabilir," dedi.

Regülatörler, düzenleyici çerçeveler dahilinde kripto para alanındaki yeniliği memnuniyetle karşılıyor

American Coin'in İki Yüzü: Dijital Varlıkların İnovasyonu ve regülasyonu başlıklı web semineri, Blockchain ve kripto para alanını büyütmek için neyin gerekli olduğuna odaklandı. Para Birimi Denetleyici Ofisi'nde para biriminin vekil denetleyicisi Brian Brooks da web seminerine katıldı. Hem Jay Clayton hem de Brian Brooks, kripto para alanında yeniliği memnuniyetle karşıladıklarını, ancak elbette düzenleyici çerçeveler içinde olduklarını söyledi. Panel katılımcıları ayrıca para birimi çerçevelerinin yeterli olup olmadığını tartıştılar.
Brian Brooks, blockchain ağlarının temelde daha dayanıklı olduğuna inanıyor

Yakın zamanda Brooks, blockchain ağlarının "dikey olarak entegre edilmiş kontrol kulelerinden temelde daha dayanıklı ve verimli" olduğuna inandığını ve bu nedenle "güvenli ve sağlam bir çerçeveye ihtiyaç duyulduğunu" söyledi. "İnsanların Bitcoin fiyat hareketleri üzerine spekülasyon yaptığı bir yarın değil, orta vadeli bir gelecek tasavvur etmeye çalışmakla güçlü bir ilgimiz var, ancak inşa edilen bu Blockchain ağlarının temelde finansın interneti olduğu orta vadeli bir gelecek. Bankacılık modeli için akıllara durgunluk veren bir meydan okuma" dedi Brooks.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version