XRP Fiyat Analizi: 9 Eylül

XRP Fiyat Analizi: 9 Eylül

Dördüncü en büyük kripto para olan Ripple'ın XRP'si, piyasa değeri açısından değeri, yazının yazıldığı sırada 0.2408 dolar civarında.

Ripple (XRP)

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre, XRP yazının yazıldığı sırada 0,3046 dolardan 0,2408 dolara kademeli olarak düşüşünü özetliyor. Fiyatın yaşadığı bu daralma, alçalan takoz formasyonunda gerçekleşti. Alçalan takoz formasyonu sonucunda ise fiyatta bir yükseliş beklentisi oluşturabilir. Yine de bu noktada 0.22 doları yeniden test etmesi muhtemel.

Şu anda, Bollinger Bantlarına göre XRP piyasası düşük oynaklığa sahip. 50 günlük hareketli ortalama düşüş eğilimi gösterdi. XRP'nin fiyatı mevcut fiyat seviyesinden daha yükseğe çıkmaya çalışırken, RSI'a göre 48.37 ile alım ve satım baskılarının eşitlendiği bir denge durumunda kaldı.

XRP'nin anlık desteği 0,2288 dolar ve 0,2207 dolara yakınken, fiyat iki nokta arasındaki dirençleri test etmediği için direnci 0,2789 dolardan çok daha yüksek kaldı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version