Altın Savunucusu Peter Schiff, Bitcoin Konusunda Yanıldığını Kabul Etti

Altın Savunucusu Peter Schiff, Bitcoin Konusunda Yanıldığını Kabul Etti

Bitcoin aleyhinde sık sık konuşan tanınmış altın savunucusu Peter Schiff, tahminlerinde en azından bazı kusurlar olduğunu kabul ediyor olabilir.

Bitcoin eleştirmeni ve altın savunucusu Peter Schiff, madalyonun geçen ay tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldiği için “çökmediğini” kabul ettikten sonra tahminlerinde en azından bazı kusurlar olduğunu kabul ediyor olabilir. Schiff, Bitcoin'in 17 Ağustos'ta 12.000 doların üzerine çıkması ve geçen hafta 10.000 doların altına düşmesi ile ilgili sözlerini değiştirdi. 


Gemini'nin kurucu ortağı Winklevoss, dijital varlığın gelecekteki tüm düşüşler için temel değerinin 10.000 dolar olacağını tahmin ederken, Schiff kesinlikle daha aşağıda bir fiyat tahmininde bulunuyordu ve önde gelen kripto para biriminin bir çöküşten önce konsolide olabileceğini belirtti. Schiff, "10K destek seviyesi ne kadar çok test edilirse, o kadar zayıflar" dedi. "Piyasalar nadiren yatırımcılara dipten satın alma şansı veriyor" diye ekledi. Bir Twitter kullanıcısı Sharkybit, Schiff'in 5 Temmuz'da Bitcoin'in fiyatının altın yükseldikçe düşeceği tahmininin ekran görüntüsünü yayınladı.

"Altın üzerinde haklıydım, ancak Bitcoin'de yanıldım."

Schiff , "Altın üzerinde haklıydım, ancak Bitcoin konusunda yanılıyordum" dedi. "İkincisi, büyük ölçüde altının kuyruklarında bir gezinti ve Grayscale tarafından satın alınan devasa bir TV reklamı sayesinde, direnişi aşmayı ve 12 bin dolara kadar yükselmeyi başardı." Skew Analytics verileri, altın ve Bitcoin arasındaki bir aylık korelasyonun Ağustos başında %68 gibi rekor bir yüksekliğe ulaştığını gösteriyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version