Monero (XMR)'da Düşük Beklentisi Oluşuyor!

monero fiyat analizi

Monero, yükselen takoz hareketine etmeye başlamak için destek seviyesi 75 dolar civarından anlık fiyat bölgesine geldi. 1 Eylül'de 97 dolar civarında işlem gören XMR, yazının yazıldığı sırada 91.28 dolardan işlem görüyor.

Grafiklere göre Monero, yükselen takoz formasyonunu işaret ettiği için yeni bir düşüş beklentisi oluşturuyor.

Yukarıdaki grafiğe göre mavi renkte çizilmiş yükselen takoz hareketi olası bir düşüş hedefini işaret ediyor. 91.28 dolardan alım satım işlemi gören XMR için olası bir sonraki destek bölgesi ise 87 dolar ve sonraki ise 85 dolar olarak görülüyor. XMR'nin 87 dolar seviyesi yükselen takozu yeniden teyit etmesi muhtemel.

Monero (XMR) Ağını Hackle, 625.000 Dolara Kadar Ödülü Kap!

Amerika Birleşik Devletleri Gelir İdaresi (IRS)'nin yaptığı açıklamaya göre, Monero (XMR) gibi izlenemeyeceği ve her zaman anonim kalınacağını iddia edilen gizlilik odaklı kripto para birimlerinin ve Bitcoin (BTC) Lightning Network üzerindeki işlemlerin izini sürebilen kişiye 625.000 dolara kadar ödül verileceği duyuruldu.

IRS,16 Eylül'e kadar prototip başvurularını kabul edeceğini söyledi. Kabul edilen başvuru sahipleri 500.000 dolarlık başlangıç ​​ödemesi alacak. Başlangıç ödemesi ile başvuru yapan kişilerin prototipleri önümüzdeki 8 ay içinde çalışma konseptine dönüştürmelerine yardım amaçlı kullanılacak. Pilot test tamamlanıp hükümet tarafından onaylandıktan sonra 125.000 dolar daha ödeme yapılacak.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version