Litecoin (LTC) Fiyat Analizi: Yükseliş Gelebilir! 🔥

Litecoin (LTC) Fiyat Analizi: Yükseliş Gelebilir

27 Ağustos'ta 54 dolara kadar düşüş yaşayan Litecoin, 31 Ağustos'ta 63.70 dolara kadar yükseliş yaşamıştı. Yazının yazıldığı sırada ise Litecoin, 62.51 dolar civarında işlem görüyor.


Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) Fiyat Analizi
Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre Litecoin, yükselen üçgen formasyonu olduğunu gösteriyor. Formasyona göre olası bir yükseliş hareketi beklenebilir.

Yazının yazıldığı sırada Litecoin 62.51 dolar civarında işlem görüyor, formasyonun gerçekleşmesi durumunda Litecoin'i bekleyen direnç seviyeleri, 63.65, 65.22 ve 66.43 dolar.

RSI, 59.74 endeks puanı kaydetti alış ve satış baskıları arasında bir denge sürdürmeye devam ediyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version