Kısa Vadeli Litecoin (LTC) Fiyat Analizi: Düşüş mü Geliyor?

Kısa Vadeli Link (LTC) Fiyat Analizi
Eylül ortasında 51 dolara kadar yükseliş eğilimi gösterdikten sonra Litecoin, 21 Eylül'de 47 dolardan 41 dolarlara kadar ciddi bir düşüş yaşadı. Popüler altcoin'lerden biri olan Litecoin, yazının yazıldığı sırada 44.55 dolardan işlem görüyor. Chainlink, son 24 saatte 1.6 milyar dolarlık işlem hacmi ile 2.9 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve LTC CMC verilerine göre 9 sırada bulunuyor.

Kısa Vadeli Link (LTC) Fiyat Analizi

Yukarıdaki grafiğe göre mavi renkte çizilmiş yükselen takoz hareketi olası bir düşüş hedefini işaret ediyor. 44.55 dolardan alım satım işlemi gören LTC için olası bir sonraki destek bölgesi ise 44.27 dolar ve sonraki ise 43.60 dolar olarak görülüyor.

Satış baskısı grafiklerde görünürken RSI endeks puanı 62.45'ten 50.40'e düşerken benzer bir hareket gösteriyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version