Icrypex'ten Beste Naz Süllü: Pandemi Kripto Paralara Yarayacak! Bitcoin'de 9.800 Dolara Dikkat!

icrypex

Türk kripto para borsalarından Icrypex'in araştırma müdürü ekonomist Beste Naz Süllü Kripto Sözlük'ün konuğu oldu.

Kripto paralara yakınlığıyla bilinen Finans Mühendisi Beste Naz Süllü
katıldığı yayında, Kripto Sözlük izleyicilerine Bitcoin'de bu dönem fiyatından çok volatilitesine bakılması gerektiğini hatırlatarak pandemi döneminin altına ve kripto paralara yarayacağını vurguladı. Beste Naz Süllü ayrıca Bitcoin, Ethereum, Litecoin tahminlerini belirterek, günlük grafikle BAT ile ilgili analizlerini de belirtti.

Ledger Çekilişi: http://bit.ly/LedgerEylulCekilisineKatil

Icrypex'in araştırma müdürü ekonomist Beste Naz Süllü, Pandemi döneminin altına ve kripto paralara yarayacağını, fiyat gerilemeleri, temeli olan hikayesi olan Bitcoin ve altcoinlerin işine geleceğinin altını çizdi. Yatırım tavsiyesi olmadan kripto paralardan korkmak yerine bunları nasıl değerlendireceğimizi düşünmeliyiz dedi. 

Ayrıca, bu çalkantılı dönemlerde kripto para yatırımcılarının Icrypex'in günlük ve haftalık, Bitcoin - altcoin teknik analizlerinden yararlanması gerektiğini ifade eden Süllü, yatırımcıların destek ve direnç seviyelerini, önünü görebilmesi için yön tayin edeceğini vurguladı. Ayrıca teknik analizlerin yetersiz kalması durumunda müşteri temsilcilerini arayabileceğini de sözlerine ekledi.

Bitcoin'de 9,600-9,800 görülmesiyle 12,400 bölgesinde oluşan OBO formasyonu kendisini tamamladı. Bundan sonrası içi 10,000 altında gerileyebileceği 9,100-9,300 ve 9,600 desteklerinden portföyler bölünerek alım yapılabilir.

Bitcoin volatilitesinin %55 olduğunu ifade eden Süllü, Bitcoin'in 9.300 dolar seviyelerine gerileyebileceğini ifade etti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in 10.000 dolar aşağısına indiğinde yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini ifade ederek 9.800, 9.400 ve 9.100 desteklerini vurguladı. Yatırımcıların portföyünü dörde ya da beşe bölerek bu desteklere dağıtmak gerektiğini ifade etti.

Olayların Ethereum'da kopacağını, Litecoin'de alım fırsatı olup olmayacağını yorumlayan Kripto para borsası Icrypex Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Basic Attention Token (BAT) analizlerini de Kripto Sözlük izleyicileriyle paylaştı.


Beste Naz Süllü'nün Kripto Sözlük'e konuk olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version