Dusk Fiyat Analizi: Yükseliş Devam mı Edecek?

Dusk Fiyat Analizi

DUSK, 13 gün önce 0,710 dolardan 2 gün öncesine kadar %57'lik keskin bir fiyat düşüşü yaşadı ve fiyatı 0.03 dolara kadar düştü. 

DUSK şu anda alçalan bir takozun içerisinde işlem görürken çarşamba günü alt sınırdan toparlandı. Yazının yazıldığı sırada DUSK 0.046 dolardan işlem görüyor.

4 saatlik grafiğe göre, DUSK, alçalan takoz ile birlikte kademeli olarak düşüş yaşadı. Takozun üst kısmını 4.kez, alt kısmını ise 3 kez teyit etmesinden sonra gözler DUSK'a döndü ve olası bir ani yükseliş beklentisi oluşturdu. Bu noktada DUSK'ın takozun alt kısmını yani 0.36 doları yeniden test etmesi de muhtemel görünüyor. Dusk için olası sonraki direnç noktaları ise; 0.054, 0.060, 0.065; direnç noktaları ise 0.041, 0.039, 0.036 olarak görünüyor.

RSI, 23 Eylül'de 26.46'yı görürken yazının yazıldığı sırada 57.16'lık endeks puanı kaydetti yükseliş beklentisi arasında bir denge sürdürmeye devam etti.

Bununla birlikte, Parabolik SAR, mum çubuklarının altındaki noktalı işaretler, yazının yazıldığı sırada güçlü bir alım sinyali veriyordu.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version