Dünya Ralli Şampiyonası'na Icrypex'in Sponsor Olduğu Adus Motorsports Katılıyor!

Dünya Ralli Şampiyonası'na Icrypex'in Sponsor Olduğu Adus Motorsports Katılıyor!

Adus Motorsport, Icrypex ve Redbull'un sponsorluğunda 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Türkiye Rallisi ile sezona başlayacak.

Dünya Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Türkiye Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 18-20 Eylül tarihleri arasında Marmaris, Ula ve Datça bölgelerinde düzenlenecek. 155 televizyon kanalından canlı yayınlarla tüm dünyaya erişimi sağlanan bu organizasyon aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası'nın da ilk iki ayağını oluşturacak.

Kripto para borsası Icrypex'in de sponsor olduğu Adus Motosports'a Kripto Sözlük olarak başarılar dileriz.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version