CIA'den Blockchain Hamlesi! 🔥🔥🔥

CIA'den Blockchain Hamlesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin yabancı istihbarat servisi CIA bir araştırma ve geliştirme kolu başlatıyor ve Blockchain teknolojisi ana odak alanlarından biri olacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nin yabancı istihbarat servisi CIA, bir araştırma ve geliştirme kolu başlatıyor ve Blockchain teknolojisi, ana odak alanlarından biri olacak. Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ayrıca yapay zeka ve biyoteknoloji dahil olmak üzere diğer yeni teknolojileri de araştıracak. CIA Laboratuvarları olarak bilinen yeni araştırma ve geliştirme kolu, CIA'in misyonunu desteklemek için bilim ve teknoloji çözümlerini araştırmak ve geliştirmek için CIA görevlilerini özel sektör ve akademiyle bir araya getirecek.

Teşkilat, ulusal güvenlik araçlarını artırmaya çalışıyor

Üst düzey yabancı istihbarat teşkilatı, bunun ulusal güvenlik araçlarını artırmaya çalışan önde gelen araştırmacılara erişim sağlayacağına inanıyor. Ajans yaptığı açıklamada, CIA Labs'ın yeni zorlukları ele almak ve mevcut çözümleri iyileştirmek için araştırma, geliştirme, test ve mühendislik yürüteceğini açıkladı. Dağıtılmış defterler ve blok zinciri destekli teknolojiler, CIA Labs'ın odak alanlarından biri olacak. Blockchain'in ABD hükümetinde kullanımı, daha fazla ajans teknolojinin ön saflarında yer almaya çalıştıkça, son birkaç yılda istikrarlı bir şekilde artıyor. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, İç Gelir Servisi, Uyuşturucu Uygulama İdaresi ve Gizli Servis, borsanın blockchain analiz yazılımı Coinbase Analytics'i kullanmak için kaydoldu.

Devam eden salgının ortasında blockchain kullanımı artıyor

CIA Laboratuvarlarının odaklanacağı diğer bazı yeni teknolojiler arasında biyoteknoloji, yapay zeka (AI), sanal ve artırılmış gerçeklik, kuantum hesaplama, robotik ve otonom sistemler, gelişmiş üretim ve veri analitiği yer alıyor. Dünya çapındaki regülatörler, blockchain teknolojisinin potansiyelini kabul ettiler ve onu farklı sektörlerde kullanıyorlar. Güney Kore , sağlık hizmetleri ve diğer birçok alanda blockchain teknolojisini kullanıyor. Devam eden küresel Covid-19 salgınıyla birlikte, birkaç ülke yaklaşan seçimler için uzaktan oylamada blockchain teknolojisinin kullanımını araştırıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version