Ethereum'un Düşüşünde Balinaların Etkisi mi Var?

ethereum

Ethereum'un fiyatı son birkaç gündür serbest düşüş yaşıyor ve bir noktada yaklaşık 200 dolara yakın değer kaybetti. Fyat düşüşü, ilk 100 borsada 1 milyon ETH'nin satışından kısa bir süre sonra geldi.

ETH'nin Son Fiyat Düşüşü Satışlarla mı Tahmin Ediliyor?


Birkaç gün öncesine kadar, ETH'nin fiyatı hızlı bir yükseliş yaşadı. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, yaklaşık 490 dolar ile 2 yılın en yüksek seviyesine kadar yükseldi. Böylesine etkileyici bir boğa koşusu ile topluluk, Ethereum'un 500 doları aşmasının ne kadar süreceğini merak ediyordu.

Ancak durum keskin bir şekilde tersine döndü. ETH, oldukça hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı. Ethereum ilk önce 400 doların altına düştü ve şimdi yazının yazıldığı sırada ETH 327 dolar civarında işlem görüyor.

Analiz şirketi Sant

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version