Avrupa'dan Blockchain Üzerine Yeni Plan! 🔥

Avrupa'dan Blockchain Üzerine Yeni Bir Plan
Avrupa Komisyonu, sektörde yenilik ve gelişmeyi teşvik etmek amacıyla yeni bir Blockchain düzenleyici sandbox planlarını açıkladı.

Avrupa Komisyonu (EC), sektörü daha da geliştirmek ve geliştirmek için yeni bir blok zinciri düzenleyici sandbox planlarını açıkladı. Blockchain endüstrilerini ilerletmek için kurulmuş 30 ülkeden oluşan bir pan-Avrupa grubu olan European Blockchain Partnership ile birlikte çalışıyor. Komisyon, sandbox'ın 2022 yılına kadar devreye gireceğini açıkladı. Avrupa Blok Zinciri Hizmetleri Altyapısı, Avrupa Blockchain Ortaklığı ve Avrupa Komisyonu tarafından, blockchain teknolojisini kullanarak sınır ötesi kamu hizmetleri sunmak için kurulan bir ortak girişim.

Sandbox, farklı sektörlerdeki kullanım durumlarını göstermek için kullanılacak

Düzenleyici sandbox, çevre, enerji ve sağlık sektörlerinde dijital kimlik, veri taşınabilirliği ve akıllı sözleşmeler dahil olmak üzere çeşitli endüstrilerdeki kullanım durumlarını göstermek için de kullanılacak. Dijital İnovasyon ve Blockchain ekibinin duyurusu ayrıca, Avrupa Komisyonu'nun blok zincirinde token'laştırma ve akıllı sözleşmeleri desteklemek için düzenleme geliştirmeye odaklandığını söyledi. Ülkelerdeki düzenleyiciler, blockchain teknolojisini çeşitli sektörlere entegre etmek için aktif olarak çalışıyor. Güney Kore, geçtiğimiz yıl blockchain teknolojisi ile ilgili birkaç politika açıkladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version