XRP Analizi: Yükseliş Beklentisi Oluşuyor! 🔥

XRP Analizi: Yükseliş Beklentisi Oluşuyor

XRP, geçtiğimiz hafta bugün 0,277 dolara ulaşarak %8'lik keskin bir fiyat düşüşü yaşadı.
Ripple'ın XRP'si şu anda azalan bir fiyat kanalı içinde işlem görürken Cumartesi günü alt sınırdan toparlandı.

Geçen hafta XRP, yaklaşık 0,335 dolarlık dirençle Şubat ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Bu kısa vadeli bir yükseliş hareketi olabilirdi; Ancak satıcılar, günlük mumu 0,32 doların altında kapatmak için fiyatı hızla aşağı çekti ve bu da kırmızı bayrağa dönüştü.

Cumartesi günü XRP, 0,286 dolara kadar yükseldikten sonra bu düşen fiyat kanalının alt sınırından sıçradı. 24'ünde ise XRP 0,288 dolarlık direnci bir kez daha test etti. 1 XRP ise yazının yazıldığı sırada 0,2789 dolardan işlem görüyor.

XRP-USD Kısa Vadeli Fiyat Tahmini

Yukarıdaki 1 günlük grafiğe göre ilk direnç 0,28 dolar. Sonraki direnç noktası ise 0,30 dolar. 0,30 dolar söz konusu azalan fiyat kanalının üst sınırı tarafından daha da destekleniyor.

Grafiğe göre, alçalan takoz hareketini 0,30 dolardan tekrar teyit etmesi üzerine XRP'de ani bir yükseliş hareketi beklenebilir. Olası bir yükseliş hareketi fiyatı sonraki direnç noktası olan 0,335 dolar itmesi beklenebilir.

RSI orta çizginin biraz altında; ancak, boğalar momentumun kontrolünü ele geçirmeye ve onu 50'nin üzerine çıkarmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version