Tether (USDT)'den Önemli Karar! Değişiyor! 🔥🔥🔥

Tether (USDT) OMG ağına geçiyor

Tether, CMC verilerine göre dünyanın en büyük stablecoin'i ve piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto para birimi. Tether'den önemli açıklamalar geldi. USDT, daha hızlı işlemler ve ölçeklenebilirlik için OMG Ağına geçiş yapıyor.

Tether OMG'ye Geçiyor


Tether Ethereum'da değer aktarımı için güven gerektirmeyen, gözetim altında olmayan, Layer-2 ölçeklendirme çözümü OMG Ağına geçiyor.


Artık tüm Tether sahipleri , Ethereum tıkanıklığının olmadığı, ücretlerin daha az olduğu iyileştirilmiş işlem hızlarıyla kendini tanımlayan OMG ağında işlem yapmanın avantajlarından yararlanabilirler. Entegrasyon, daha hızlı ödemeler sağlayan onay sürelerinin azaltılmasına neden olurken, ücretler zincir güvenliğinden ödün vermeden azaltılacaktır.

DeFi'ın yükselişi, son birkaç hafta içinde Ethereum ağını tıkanıklığa doğru itti ve bazı işlemlerde ücretlerin 60 dolara kadar yükselmesine neden oldu. Bununla birlikte bu gibi çözümler, stablecoin'in amaçlandığı gibi çalışmasına izin veriyor.

Tether'in CTO'SU Paolo Ardoino, firmanın müşterilerini daha iyi desteklemek için hizmetimizde yenilik ve iyileştirmeler yapmaya kararlı olduğunu söyledi. USDT değer transferlerini OMG ağına aktararak, ağın maliyetlerden tasarruf ettiğini, performans iyileştirmelerini sağladığını ve zincir ağı üzerindeki baskıyı azalttığını da sözlerine ekledi.

OMG Network CEO'su Vansa Chatikavanij, ağın artık normal maliyetlerin üçte biriyle saniyede binlerce işlemi destekleyebileceğini söyledi ve ekledi:

Bu temel sorunları ele almaktan ve açık finansal hizmetlerin daha fazla büyümesini ve benimsenmesini sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Ethereum Tıkanıklığı Piyasa Katılımcılarını Etkiliyor


Ethereum blok zinciri değerli ancak sınırlı bir kaynaktır ve yoğun talep altında ciddi ağ tıkanıklığına karşı savunmasızdır.

Her blok, kullanıcılar için yalnızca sınırlı bir alana sahip olduğundan, toplam işlem verimi saniyede yaklaşık 12 işlemle sınırlıdır. İşlem talebi bunu aştığında, yerleşim süreleri artar ve gas maliyetleri önemli ölçüde artabilir.

Böyle bir aşırı tıkanıklık olayı, bu yılın Mart ayında Ethereum fiyatının 240 dolardan 107 dolara düştüğü ve piyasadan 10 milyar dolardan fazla tasfiye edildiği zaman meydana gelmişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version