Kısa Vadeli Chainlink (LINK) Fiyat Analizi

Kısa Vadeli Chainlink (LINK) Fiyat Analizi

Listelerde yükseliş eğilimi gösterdikten sonra Chainlink, son 24 saatte 17.50 dolarlık bir yükselişin ardından 16 dolara kadar bir geri çekilme yaşadı. Popüler altcoin'lerden biri olan LINK, yazının yazıldığı sırada 16.35 dolardan işlem görüyor. Chainlink, son 24 saatte 1.5 milyar dolarlık işlem hacmi ile 5.7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Kısa Vadeli Chainlink (LINK) Fiyat Analizi
1 saatlik grafikte görüleceği gibi, Chainlink'in yükselen rallisi, 18 Ağustos'taki çöküşünden bu yana aktif bir direnç olarak hareket eden 18 dolardan hemen önceki 17.73 direncinde durdu. Yazının yazıldığı zamanda LINK 16.35 dolardan işlem görüyor ancak 1 saatlik grafiğe göre alçalan takoz hareketi gerçekleşiyor. Söz konusu formasyonun yukarı yönlü etkileri olabildiğinden dolar LINK için yakında bir iyileşme dönemi gerçekleşebilir.
Bununla birlikte, Parabolik SAR, mum çubuklarının altındaki noktalı işaretler, yazının yazıldığı sırada çok güçlü olmamakla birlikte bir alım sinyali veriyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version