Kripto Para Dostu Hester Peirce, ABD SEC Komisyon Üyeliğine Devam Ediyor! 🔥

Kripto Para Dostu Hester Peirce, ABD SEC Komisyon Üyeliğine Devam Ediyor

ABD Senatosu, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu komiseri Hester Peirce'i Perşembe günü devam etmesi için yeniden oylama yapıldı.

Hester Peirce göreve 2018'de başladı ve Haziran başında ikinci bir dönem için resmen aday gösterildi. Peirce'in ikinci dönemi 2025'te sona erecek. SEC komiseri, bir bitcoin ETF'nin onaylanması için yaptığı savunuculuk da dahil olmak üzere kripto para endüstrisinden alkış alan politikasını ilerletmeye devam edecek gibi görünüyor. Komiser daha önce, Amerika Birleşik Devletleri Bitcoin ve Hazine Yatırım Ortaklığı'nı reddetmesiyle ilgili muhalif bir açıklamada, SEC'in Bitcoin borsasında alınıp satılan ürünlere yaklaşımının sinir bozucu olduğunu çünkü inovasyon karşısında inatçı bir tıkanıklığı gösterdiğini ifade etmişti.

SEC komiseri muhtemelen kripto parayı daha meşru hale getirmek için çalışacak

Daha önce Hester Peirce, token satışları gerçekleştiren girişimler için güvenli bir liman düzenleme önerisini açıklamıştı. Peirce, Chicago'daki Uluslararası Blockchain Kongresi'ndeki konuşmasında, kripto para işletmelerinin, SEC'in kurumun menkul kıymet yasalarına uymaları gerekip gerekmediğini belirlemeden önce ilk token satışlarından itibaren üç yıllık bir liman süresine sahip olmaları gerektiğini söyledi. SEC başkanı Jay Clayton ve diğer komisyon üyeleri Elad Roisman ve Allison Herren Lee, Peirce ve Crenshaw'ı SEC'de yenilenen görev süreleri için tebrik ettiler.

4.500 adanmış meslektaşımız adına, yatırımcılara uzun süredir devam eden bağlılıklarını takdir ediyor ve SEC'in yatırımcıları koruma, düzenli, adil ve verimli piyasaları sürdürme ve sermaye oluşumunu kolaylaştırma yönündeki hayati misyonunu ilerletmek için çalışmalarını dört gözle bekliyoruz, ifadesinde bulunuldu.

ABD Temsilcileri, dijital para birimi stake etme ödüllerini vergilendirme politikasında bir değişiklik çağrısında bulunuyor

IRS Komiseri Charles Rettig'e yazılan bir mektupta, ABD Kongre milletvekilleri David Schweikert, Bill Foster, Tom Emmer ve Darren Soto, mevcut politikanın sektördeki ilerlemeyi nasıl engellediğini açıkladı. ABD kongre milletvekilleri, gelir olarak stake etme ödüllerinin vergilendirilmesinin aşırı vergi yüküne yol açabileceğini açıkladılar, milletvekilleri yeniliği destekleyen ve teşvik eden alternatif bir yaklaşım çağrısında bulundu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version