IOST'tan Oracle DeFi Projelerine 1 Milyon Dolarlık Destek!

IOST'tan Oracle DeFi Projelerine 1 Milyon Dolarlık Destek
IOST, DeFi Projelerini Teşvik Etmek İçin 1 Milyon Dolarlık Hibe Açıkladı

DeFi odaklı yol haritası H2 2020 yayınlandıktan sadece haftalar sonra, yüksek verimli dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) platformu IOST, altyapılarını IOST blok zinciri üzerinde inşa eden DeFi projelerinin desteklenmesi için 1 milyon dolar değerinde "Noah Oracle Fonu"nu açıkladı.

Açıklamada, Noah Oracle Fonu, "dünya çapında olağanüstü ve yüksek potansiyelli DeFi geliştirme ekiplerinin kapsamlı destekle" büyütülmesi için kullanılacak.

Bu destek; finansman, operasyon yönetimi, işe alma, iş ortakları, teknik destek ve diğer kaynaklar şeklinde olacak.

Fon ayrıca, IOST ana ağı için daha fazla yenilik, fayda ve benimseme sağlamak için DeFi projeleri geliştirmek adına kullanılacak. Odak noktası, gerçek anlamlı kullanım durumları ile sağlam merkezi olmayan uygulamalar (dApps) sağlayarak kullanıcıları için gerçek değer yaratan DeFi projeleri üzerinde olacak.

Buna ek olarak, IOST ana ağına geçmeyi düşünen veya geliştirmekte olan gelecek vaat eden DeFi projeleri için ekstra bir teşvik var, çünkü bunlar finansman, teknoloji ve daha fazlası açısından uçtan uca geliştirme desteği ile IOST WorryFree Programının avantajlarından yararlanmaya hazır.

IOST, platformunda artan sayıda önde gelen DeFi projesini devreye almaya devam ederken, yakın gelecekte daha fazla ortaklık ve duyuru ortaya çıkacağa benziyor.

DeFi IOST Demektir


Duyuruya göre, IOST, IOST ana ağına katılmak veya geçiş yapmak için aşağıdaki DeFi proje geliştiricileri ve geliştirme ekipleri kategorilerine bakıyor.

Oracle sistemleri
Merkezi olmayan borsalar
Çapraz zincir işlemleri
Borç verme
Finansal türevler
Stabilcoin'ler


Projelerin tüm paydaşlara sunulmaya devam etmesini sağlamak için IOST, tüm Ekosistem DeFi projelerinin kapsamlı bir periyodik (üç aylık) değerlendirmesini sağlayacak. Bu değerlendirme, IOST'un ilgili projenin kategorisine göre müteakip ilgili derecelendirmeleri ve ödül verilmesini belirlemesine yardımcı olacak.

Özellikle, yukarıda belirtilen altı kategori arasında Oracle DeFi projeleri Noah Oracle Fonu için en önemlileridir.

Oracle protokollerinin artan popülaritesi, blok zinciri tabanlı merkezi olmayan protokoller ile düzgün çalışması için gereken harici dinamik veriler arasındaki boşluğu doldurmada önemli rollerini gösteriyor. Özetle, Oracles, gelişen DeFi alanının vazgeçilmez bir parçasıdır.

Fondan alınan ödüllerin, her üç aylık dönemin son gününden sonra 20 iş günü içinde dağıtılacağı unutulmamalıdır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version