Icrypex Hesabınızın Güvenliği İçin Dikkat Etmeniz Gereken 4 Madde 📛🔥

Icrypex Hesabınızın Güvenliği İçin Dikkat Etmeniz Gereken 4 Madde 📛🔥

Sadece 1 günde milyarlarca dolar alım-satım işlemlerinin gerçekleştiği kripto para sektöründe, güvenlik elbette olmazsa olmazımızdır. Kripto para yatırımcıları  aşağıda verdiğimiz adımları gerçekleştirerek güvenliği arttırabilir.

Bu yazımızda Icrypex hesabınızın güvenliği nasıl arttırılabilir, güvenlik adımları nelerdir onlardan bahsedeceğiz.

Icrypex üyelik: http://bit.ly/IcrypexBilgiLinki

Milyarlarca dolarlık bir piyasanın hedefinde elbette bilgisayar korsanları olacaktır.  Bu noktada elbette kripto para yatırımcıları da güvenli bir ortam arayışı içerisine girebilmektedir, ama hatırlatmak gerekir ki en büyük güvenlik, kişilerin kendi alacağı güvenlik önlemleridir. Peki ek olarak Icrypex hesabınızın güvenliğini nasıl artırabilirsiniz? Güvenliğiniz için 4 altın madde!


1- Güçlü Bir Şifre

İlk maddede elbette öncelik her zaman çok güçlü bir şifre olacaktır. Şifrenizi her zaman kişisel bilgilerinizden uzak, güçlü karakterlerden oluşturmalısınız. Kişisel özelliklerinizden uzak olması, hem tahmin edilebilirliği azaltacaktır, hem de sosyal mühendislerin tuzağına düşmenizi zorlaştıracaktır.


Basitçe tahmin edilebilen şifreler hesabınızın güvenliği açısından asla tercih edilmemelidir. Şifrelerinizi ortalama 6-8 ya da daha fazla karakterli olacak şekilde oluşturmalısınız. İçerisinde, büyük küçük harf, sayılar ve özel karakter bulundurmanız önemlidir. Yine de her ne kadar güçlü bir şifre oluştursanız da bu asla tek başına yeterli olmayacaktır. Şifrelerinizi düzenli olarak değiştirmenizi öneriyoruz.

Sadece Icrypex kripto para borsası hesabınız için değil, mailiniz için de aynı şeyler geçerlidir. Ayrıca, cihazınızda keylogger tarzı kötü amaçlı yazılımlar olmadığına çok dikkat edin. Güçlü bir antivirüs kullanarak ve en çok da bilinçli bir bilgisayar kullanıcısı olarak bu sorunu aşabilirsiniz. Hiçbir antivirüs sizi %100 koruyamaz. Her ne kadar güçlü bir şifre kullansanız da, keylogger tarzı yazılımlar, klavye hareketlerinizi kopyalayacak ve saldırgana gönderecektir. Bunun için ekran klavyesi de kullanabilirsiniz.

2. Icrypex'te İki Aşamalı Doğrulamayı (2FA) Etkinleştirin


Icrypex üyelik işlemleri sonrası hesabınızın güvenliğini artırmak için kesinlikle yapmanızı önereceğimiz bir diğer güvenlik önlemi: 2FA. 
Google Authenticator; 2FA, 2 Step Verification, Two-Factor Authentication ya da Türkçe olacak şekilde 2 Adımlı Doğrulama gibi birçok isimle anılır. Icrypex hesabınızda Google Authenticator (2FA) ve SMS doğrulaması gibi güvenlik adımlar bulunmaktadır.

SMS Doğrulamasının kullanımı her ne kadar daha kolay olsa da Google Authenticator'a göre güvenlik önlemi daha daha düşük kalacaktır.


Icrypex hesabınızda 2FA nasıl aktif edilir merak ediyorsanız buraya bakın

3. Icrypex Hesabınızın Hareket Geçmişini Kontrol Edin


Icrypex hesabınıza ne zaman giriş yapıldığını, hesabınızda ne tür değişiklikler oldu bunların her birine Hareket Geçmişi sekmesinden bakabilirsiniz. Icrypex hesabınıza giriş yaptıktan sonra Güvenlik sekmesinin altında "Hareket Geçmişi" butonuna tıklayarak bu listeyi görüntüleyebilirsiniz. Size yabancı gelen bir işlem olduğunu gördüğünüz takdirde olağan dışı hareketin yanında "Bildir" butonuna tıklayarak Icrypex'in uzman ekibiyle hemen iletişime geçin.




4. Phishing (Oltalama) Saldırılarına Çok Dikkat Edin

Phishing (Oltalama), siber saldırganların kişisel bilgilerinizi ele geçirmek adına Phishing saldırılarına karşı çok dikkatli olmalısınız. Çünkü en yaygın saldırı türlerinden birisidir. Karşınıza giriş yapacağınız sitenin resmen birebir aynısı çıkacaktır. Icrypex hesabınıza giriş yaparken yukarıda adresin doğru olduğuna emin olmalısınız. Bu tür saldırılar özellikle bankalar üzerinde kullanılmaktadır.

Sizlere bu yazımızda Icrypex hesabınızın güvenliğini nasıl arttırabileceğinizi anlattık. Yukarıdaki adımları uygulayarak hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Icrypex'in uzman ekibiyle buradan iletişime geçebilirsiniz.

Bitcoin ve Altcoin satın almak için hemen Icrypex'e üye ol:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version