❗ Kripto Para Borsası Güvenliğinde 2FA Neden Önemlidir? Icrypex 2FA Nasıl Aktif Edilir?

Kripto Para Borsası Güvenliğinde 2FA Neden Önemlidir? Icrypex 2FA Nasıl Aktif Edilir?

Google Authenticator Nedir?

Google Authenticator; 2FA, 2 Step Verification, Two-Factor Authentication ya da Türkçe olacak şekilde 2 Adımlı Doğrulama gibi birçok isimle anılır. Peki nedir bu 2FA? Bildiğiniz gibi hemen hemen birçok kripto para borsalarında karşımıza çıkan 2FA borsaya giriş yaparken ve borsadan transferi yaparken karşımıza çıkan önemli bir güvenlik sistemidir. Yetkisiz kişilerin hesabınıza ulaşmasını daha zor bir hale getirir.


Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Çalışma mantığı ise şu şekilde işliyor: Örneğin Icrypex kripto para borsasında 2FA'yı aktif ettiniz. Artık Icrypex'e giriş yaparken AppStore ya da Google Play'den indirmiş olduğunuz Google Authenticator uygulaması üzerinden sizlere 30 saniyede bir güncellenen 6 haneli bir kod verilecek ve bunu Icrypex kripto para borsasına giriş yaparken girmeniz gerekecek. 30 saniye içerisinde kod değişecek ve kullanıcılara yeni bir kod verilecek. Her ne kadar Google Authenticator uygulamasının boyutu küçük olsa da sunduğu hizmet sayesinde sizlere güvenle borsayı kullanmanızı sağlayacak.

Icrypex'te 2FA (
Google Authenticator) Nasıl Aktif Edilir?

Icrypex'te güvenliğinizi bir üst kademeye çıkartmak için 2FA'yı aktif etmeyi tercih edebilirsiniz. Bu sayede sizin dışınızda hesabınıza erişmeye çalışan kişilerin önemli denebilecek bir güvenlik sistemiyle önüne geçmiş olursunuz.

1- Icrypex'te 2FA güvenlik sistemini aktif edebilmeniz için öncelikle AppStore ya da PlayStore'dan Google Authenticator uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Hemen ardından Icrypex'e giriş yapıp hesabım kısmına geliyoruz. Ardından 2FA Aktivasyon butonuna tıklamanız yeterli. (Üye girişi yaptıktan sonra bu bağlantıya tıklayabilirsiniz: https://www.icrypex.com/tr/profil/2fy)
Kripto Para Borsası Güvenliğinde 2FA Neden Önemlidir? Icrypex 2FA Nasıl Aktif Edilir?
Öncelikle 2FA Doğrulamayı açık hale getirin ve ardından cep telefonu ya da iPAD&tablet gibi cihazlarınıza kurduğunuz Google Authenticator uygulamasını açıp hesap ekle diyerek Icrypex'in verdiği QR kodunu okutmanız gerekiyor. Son olarak, Google Authenticator uygulamasının verdiği 6 haneli kodu Icrypex üzerinde "2FA Kodunu Giriniz" kısmına girmeniz yeterli.
Kripto Para Borsası Güvenliğinde 2FA Neden Önemlidir? Icrypex 2FA Nasıl Aktif Edilir?

Icrypex 2FA kullanımı ve aktivasyon için detaylı bilgiyi aşağıdaki videoda da bulabilirsiniz

Icrypex Telegram: http://bit.ly/icrypextelegram
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version