Coinbase'den Yeni ABD Planı!

Coinbase kredi verecek

Kripto para borsası Coinbase, ABD'li müşterilere Bitcoin kredileri sunmayı planlıyor.

Coinbase, ABD'deki müşterilerinin teminat olarak bitcoin ile fiat ödünç almalarına izin vermeyi planladığını açıkladı. Kripto para borsası, hizmetin başlatılması için belirli bir son tarih belirtmedi, ancak bunu bu sonbaharın sonunda sunmayı hedefliyor. San Francisco merkezli borsa, müşterileri çoktan kabul etmeye ve tam hizmet başlatıldığında ödünç alabilmeleri için onları bekleme listesine koymaya başladı.

Borçlanma hizmeti başlangıçta 17 eyalette yaşayanlarla sınırlı olacak

Duyuruya göre, kripto para borsası başlangıçta yalnızca 17 eyaletin sakinlerine borçlanma hizmeti sunacak. 17 eyaletin listesi şu şekilde; Alaska, Arkansas, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, Kuzey Carolina, Oregon, Texas, Virginia, Nebraska, Utah, Wisconsin ve Wyoming.


Coinbase, yakında Bitcoin "ödünç alma" hizmetlerini sunmak için diğer eyaletlerde ve yetki alanlarında lisanslar peşinde koşuyor. Kripto para borsası Coinbase, maksimum borçlanma süresinin bir yıla kadar olacağını da ortaya koydu.

Müşteriler yatırdıkları Bitcoin değerinin %30'una kadar ödünç alabilir

Coinbase'den yapılan resmi açıklamaya göre, ABD müşterileri yatırdıkları Bitcoin varlıklarının değerinin yüzde 30'una kadar ödünç alabilirler ve kredi / değer oranı, piyasadaki diğer popüler platformların sunduğundan çok daha düşük. Örneğin, BlockFi, Bitcoin teminatlarına karşı LTV'nin %50'ye kadarını sunuyor. Bununla birlikte, ABD müşterileri için toplam borçlanma tutarı için 20.000 dolarlık bir üst sınır mevcut ve yıllık sabit faiz oranı %8 olacak. Kripto para borsası, maksimum borçlanma süresinin bir yıla kadar olacağını açıkladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version