Çin'den Blockchain Tabanlı Uluslararası Web Sitesi!

Çin'den Blockchain Tabanlı Uluslararası Web Sitesi

Çin'in blockchain tabanlı Hizmet Ağı (BSN), resmi bir uluslararası web sitesi yayınladı. 10 Ağustos'ta yayınlanan BSN web sitesi, küresel geliştiricilerin projeye katılmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Yerel bir özel şirket ve BSN'nin kurucu üyesi Red Date Technology'nin CEO'su He Yifan, yaptıpı açıklamada yeni web sitesinin geliştiricilerin BSN hizmetlerini ve halka açık zincir hizmetlerini portal üzerinden kullanmasına izin verdiğini söyledi.

BSN, altı halka açık zincirin canlı entegrasyonuna sahip

Yeni küresel çabanın bir parçası olarak, Çin'in blockchain tabanlı Hizmet Ağı BSN artık Ethereum, EOS, Nervos, Tezos, NEO ve IRISnet dahil olmak üzere altı halka açık zincirin canlı entegrasyonunu sunuyor. Bu, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar oluşturmalarına ve denizaşırı BSN veri merkezlerinde veri depolama ve bant genişliği aracılığıyla düğümler çalıştırmalarına olanak tanıyor. Rapora göre, BSN projesi Ekim 2020'de IRITA zincirler arası hizmet merkezi ve merkezi olmayan ağ Chainlink aracılığıyla "Zincirler Arası İletişim Merkezi" ni başlatmayı planlıyor. Yeni uluslararası web sitesinde, BSN ortakları olarak bir dizi büyük küresel teknoloji ve blok zinciri şirketi bulunuyor: Google ve Amazon Web Hizmetleri.

Bu yıl Çin'de 10.000'den fazla yeni blockchain şirketi tescil edildi

Bu yıl Çin'de şu ana kadar 10.000'den fazla yeni blockchain şirketi kaydedildi. Küresel olarak endüstriler arasında devam eden küresel salgının etkisine rağmen, Çin'deki blockchain sektörü patlama yaşıyor gibi görünüyor. Blockchain yeni kayıt rakamının sayısı, yalnızca önceki iki yılın gerisinde, ülkede şimdiden üçüncü sırada. Asya ülkesi, diğer ülkelere kıyasla blockchain firmalarının sayısında lider konumdadır.

Şu anda Çin'de 84.400'den fazla kayıtlı blockchain şirketi var ve bunlardan sadece 29.340'ı faal durumda. Bu girişimlerin çoğu, ülkenin güneybatısındaki Yunnan Eyaletini takip eden Guangdong Eyaleti'nin Güneydoğu eyaletinde yoğunlaşmış durumda.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version