Chainlink (Link) Analizi: Düşüş Gelebilir ❗❗❗

Chainlink (Link) Analizi: Düşüş Gelebilir

16 Ağustos'ta 20 dolarlık serüveninin sonuna gelen Link, 21 Ağustos'ta 13 dolarlara kadar düşüş yaşadı. Yazının yazıldığı sırada 14.65 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Grafiklere göre Chainlink, alçalan üçgen formasyonunu işaret ettiği için yeni bir düşüş beklentisi oluşturuyor.

Chainlink (Link) Analizi: Düşüş Gelebilir

Yukarıdaki grafiğe göre mavi renkte çizilmiş alçalan üçgen hareketi olası bir düşüş hedefini işaret ediyor. 14.65 dolardan alım satım işlemi gören LINK için olası bir sonraki destek bölgesi ise 13.80 dolar ve sonraki ise 12.61 dolar olarak görülüyor.

Satış baskısı grafiklerde görünürken RSI endeks puanı 53.68'ten 41.28'e düşerken benzer bir hareket gösteriyor. CMF'de benzer bir hareket göstererek 0.22'den 0.7'ye kadar ciddi bir düşüş yaşıyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version