Bu da Oldu! Chainlink Bitcoin'i Geçti! 🔥🔥🔥

Chainlink Bitcoin'i Geçti

Chainlink Bitcoin'i Geçti!

Patlamanın arkasında DeFi pazarı ve merkezi olmayan oracle'lara olan talep, Chainlink'in LINK token'ları büyük bir istek görüyor. Yatırımcılar, token değerini tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14 dolara kadar yükseltti ve fiyatlar geçtiğimiz aya göre neredeyse %100 arttı.

Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Messari verilerine göre Chainlink'in hacimleri, Amerikalı yatırımcıların öne çıkmasıyla bilinen ABD merkezli kripto para borsası Coinbase'deki Bitcoin hacmini gölgede bıraktı.

LINK hacimleri Coinbase'de yaklaşık 163 milyon dolardı, bu Bitcoin'in 96 milyon dolarından çok daha fazla. Coinbase'de Bitcoin hacimlerini sollayan bir altcoin'in böyle bir örneği daha önce görülmemişti.

Coinmarketcap verilerine göre dünyanın en büyük 6. kripto para birimi Chainlink (piyasa değerine göre) yalnızca geçen hafta %68 oranında değer kazandı.

Bitcoin'in %61 fiyatına kıyasla 2020'de yatırımcılara %700'den fazla getiri sağladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version