Cardano Kısa Vadeli Fiyat Analizi: ADA Düşüş Trendine mi Giriyor?


0,1430 dolar fiyatıyla Cardano, dünyanın 8. büyük kripto para birimidir. Shelley lansmanının duyurulması nedeniyle Nisan 2020'den beri büyük bir yükseliş yaşamasına neden oldu. Bu dalgalanma sırasında Cardano, %500-600 civarı bir değer kazandı.



Yazının yazıldığı sırada, ADA son 24 saatte %3.21'lik bir artış gördü ve bu yükseliş trendinin sonu olabilir. Cardano için düşüş trendi 0.1551 direnç, yani %50 -Fibonacci seviyesi ve fiyatın bu seviyede 3 kez reddedilmesi göz önüne alındığında mümkün görünüyor.

Fiyatın bu seviyeyi geçmediği varsayılırsa burada kısa bir pozisyon oluşturulabilir. Kısa pozisyonun girişi 0.1431 dolar ve stop-loss 0.1547 dolar olabilir. Ancak, bu düşüşün momentumuna bağlı olarak, fiyatın ilk hedef olan 0.1203 dolara veya ikinci hedef olan 0.09219 dolar ulaşması beklenebilir.

Hedefler, sırasıyla %15 ve %35'lik bir fiyat amortismanı ile 1,95 ve 4,25'lik bir risk / ödül oranına sahiptir.

Buna daha fazla değer katmak için, dört saatlik zaman dilimi üzerindeki RSI göstergesinin aşırı alımına yol açtığı için yakında bir düşüş beklenebilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version