Büyük Kore Bankası Kripto Para Saklama Hizmetleri Sunacak

Büyük Kore Bankası Kripto Para Saklama Hizmetleri Sunacak

En büyük dört Güney Kore bankasından biri olan KB Kookmin Bank, kripto para birimi saklama hizmetleri sunmasını sağlayacak yeni bir ortaklığa girdi.

Büyük Güney Koreli banka KB Kookmin Bank, müşterileri için bir kripto para saklama hizmeti başlatmayı planlıyor. Yeni özellik, blockchain girişim fonu Hashed, dijital varlık ticareti platformu Cumberland Korea ve akıllı sözleşme güvenlik denetim firması Haechi Labs ile yapılan ortaklığın ardından kullanıma sunulacak.

KB Kookmin Bank Müşterileri İçin Kripto Para Saklama


Blockchain tabanlı fon, yeni ortaklığı, "Güney Kore'de dijital varlıklar için gelişmekte olan pazarı" geliştirmeyi amaçlayan yeni bir duyuruda ortaya çıkardı. İşbirliği, "dijital varlıkları yönetmeyi ve depolamayı, en uygun düzenleyici gelişmeleri savunmayı ve geleneksel finans sektörünü dönüştürmeyi gerektiriyor."

KB Kookmin Bank (KB), Asya ülkesinde varlık değerine göre sıralanmış en büyük dört banka arasındadır. Banka sözcüleri, finans alanının dijitalleşmesinin hızlı bir şekilde geleceğine inandıklarını ve tüm büyük bankaların hazırlıklı olması gerektiğini ileri sürdü. Ek olarak, dijital varlık endüstrisinin yalnızca kripto para birimlerini değil aynı zamanda diğer geleneksel varlıkları da içereceğini belirttiler.

Bunlar arasında gayrimenkul, sanat eseri ve "blok zinciri platformlarında yayınlanacak ve ticareti yapılacak diğer somut haklar" bulunmakta. Sonuç olarak dört kuruluş arasındaki işbirliği "gerekli teknoloji yığınını oluşturmada uzun bir yolculuğun başlangıcını işaret ediyor."

Güney Kore, kripto para birimi karlarının nasıl vergilendirileceğine dair seçenekleri araştırıyor. Açıklamada, bunun, ülkenin 2017'de yerli ICO'ları yasaklamak için önceki duruşundan doğru yönde bir adım olduğunu vurguladı.

KB Bank Güney Kore'de Oyun Değiştiricidir


Hashed'in CEO'su Simon Kim, KB kadar büyük bir bankanın, ülke ve bölgedeki kripto para birimi endüstrisi için daha iyiye doğru önemli bir değişiklik yapma potansiyeli taşıdığına inanıyor. Yeni ortaklık hakkında yorum yaparken, şirketi için bu tür bir işbirliğinin önemini de vurguladı:

KB Bank ile işbirliği yapma fırsatını memnuniyetle karşılıyorum, böylece Güney Kore yükselen dijital varlıklar pazarında liderlik edebilir. Blockchain endüstrisindeki anlayışımızı birleştirmek ve hem teknik hem de ticari danışmalar sağlamayı hedefliyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version