Birden Fazla Bitcoin Teorisi ve Sonuç Hep Aynı ❗❗❗

Birden Fazla Bitcoin Teorisi ve Sonuç Hep Aynı

Bitcoin'in 12.000 doların altına düşmesi, başarısız olan denemelerin sayısı göz önüne alındığında şaşırtıcı değildi. Bu düzelme sağlıklı bir düzeltme olsa da, gelecekte neler olabileceğini %100 bir şekilde tahmin etmek imkansızdır. Ancak, tam olarak bunu yapmaya çalışan teoriler ve modeller var.

Bitcoin Dört Yıllık Döngü



Örneğin, "dört yıllık döngü teorisi", Bitcoin'in 4 yıllık döngülerde hareket ettiğini ve 200 haftalık hareketli ortalamanın destek görevi gördüğünü belirtiyor. Yarılanmanın dört yılda bir gerçekleşmesi de bu teoriyi besliyor. Bir süredir doğru görünse de 2017'den bu yana ayı piyasaları aksini kanıtlıyor gibi görünüyor.

Dört yıllık döngü teorisinin başarısız olmasının nedeni, Bitcoin döngülerinin uzaması kabul edilebilir. İlk BTC döngüsü 400 gün sürdü, bu süre içinde boğa piyasası 250 gün sürdü. İkinci döngü 1150 gün sürdü ve üçüncüsü yolda ve şimdiden 623 gün geçti.

Bitcoin ROI Döngüleri


ROI Döngülerine dayanarak, bitcoin fiyatı 2022'nin sonlarında zirveye çıkacak ve döngünün 1760 gün süreceğini tahmin ediliyor. Bu, Bitcoin'in zirveye ulaşması için 730 gün kalıyor.

Tesadüfen, bu aynı zamanda popüler ama tartışmalı Planb'nin S2F oran modeline de uyuyor. Her iki model de Bitcoin'in zirvesiyle ilgili benzer bir sonuca varıyor. Teoriye göre 1 Bitcoin 2022 yılına kadar 100.000 dolara çıkacağı ifade ediliyor. olacak.

Yeni Bir Yükseliş mi?


Dört yıllık döngü gözden düşebilirken, ROI döngüsü teorisinin hala çürütülmesi gerekiyor ve bu sadece Bitcoin yeni zirvesine ulaştığında gerçekleşecek.

Şimdiye kadar, bitcoin sadece ilişkisiz bir varlık olduğunu sürdürmekle kalmadı, aynı zamanda diğerlerinden daha yüksek bir yatırım getirisine sahipti. Aslında, Bitcoin'in ağ momentum grafiğini kullanarak, bitcoin'in genişletilmiş bir momentum aşamasından geçtiği görülebilir.

ROI döngüsü teorisinin uzatma döngüleri ile uyumlu olan genişletilmiş ayı piyasası göz önüne alındığında anlaşılabilir bir durumdur. Ancak,’ bitcoin ne yapacak ' hala büyük soru. Büyüleyici bir gözlem, modellerin ve tahminlerin çoğunun altı rakamdaki bitcoin fiyatına işaret etmesidir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version