Yok Artık! Bu Nasıl İddia? "Bitcoin 500.000 Dolar Olabilir" ❗

Winklevoss: Bitcoin 500.000 Dolar Olabilir

Winklevoss kardeşler; Petrol, Dolar ve klasik enflasyondan korunmak için Bitcoin'in altınının yerini alması durumunda birincil güvenli liman aracı olarak BTC'nin fiyatı 500.000 dolara çıkabilir iddiasında bulundu.

Winklevoss kardeşlerine göre, yıllarca güvenilir bir değer deposu olarak hizmet veren altın, petrol ve hatta ABD doları bile yakında bu statüyü kaybedebilir.

Onlara göre, Bitcoin bu varlıkların yerine geçecek ve bu gerçekleştiğinde BTC'nin fiyatında 500.000 dolar ve ötesine bir artış yaşanabilir dediler.

Dolar ile Başlıca Sorunlar


Yayınladıkları bir blog yazısında, Winklevoss ikizleri finansın geçmişini, bugünü ve makul geleceğini, küresel ekonomileri, Altın, Petrol ve Dolar gibi güvenli liman araçlarını ve Bitcoin'in tüm denklemdeki potansiyel rolünü tartıştılar.

Yazı, ABD hükümetinin kendi para birimine yönelik yaklaşımını ayrıntılı olarak analiz ediyordu. On yıllardır küresel rezerv fiat para birimi olarak hizmet veren Dolar, kısmen hükümetin “sarhoş bir denizci gibi para harcadığı, çılgın Eddie gibi vergileri kestiği ve bir muz Cumhuriyeti gibi para bastığı” için değer ve statüde azalmaya başladığını ifade etti.

Fed'in salgının neden olduğu ekonomik sıkıntıların bir kısmını hafifletmek için attığı adımlar, “son altı ayda, önceki 11 yılda olduğu gibi üçte ikisi kadar para” basılmasına neden oldu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version