Altın Muazzam Yükselişine Devam Ediyor! 🔥🔥🔥



Altın Durmuyor!

Altın rekor kırmaya devam ediyor. Altının gram fiyatı 461.54 lira seviyesine kadar çıkarak rekorunu yeniden tazeledi. Altının ons fiyatı tüm zamanların rekoruna doğru ilerlerken COVID-19 pandemisinin beklenilen ikinci dalga korkusu belirsizliğe sebep oluyor. Bu belirsizlikle birlikte rekorlar ardı ardına geliyor.


Gram altın 5 Ağustos 2020 sabahında 461 TL seviyesine çıkarak ons altındaki yükselişi takip etti. Yazının yazıldığı sırada ise gram altın 459.87 TL seviyesinde işlem görüyor.

Ons fiyatı rekor kırıyor!

Altının ons fiyatına baktığımızda tarihte ilk defa 2000 dolar seviyesini gören ons altın, 2.039,00 dolar seviyesine kadar tırmandı. Yazının yayımlanma saatinde ise ons altın 2.033,726 dolar seviyesinde işlem görüyor.


Ons altının yükselişi ile birlikte gram ve çeyrek altında hızla yükseliş gösterdi. Ons altındaki psikolojik sınır olan 2.000 dolar seviyesi aşılmasının ardından analistlere göre ikinci dalga korkusu ve küresel gerginliklere göre ons altındaki sıçrama çizgisini bozmadan ilerleyebilir.

2020 yılına damga vuran Koronavirüs pandemisi ve ABD-Çin arasındaki yüksek gerilim, global piyasalarda güvenli liman arayışını hızlandırdı. Bu noktada ise Bitcoin ve Altın güvenli liman olarak kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Bitcoin 11.600 dolar seviyesinde işlem görüyor

11.200 seviyelerine kadar düşen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise 11.600 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version