ABD Kongre Üyesi Tom Emmer'ın Kripto Para Kararı!

ABD Kongre Üyesi Tom Emmer'ın Kripto Para Kararı

ABD Kongre Üyesi Tom Emmer, yeniden seçim kampanyasını finanse etmek için kripto para birimini kabul etmeye karar verdi. Emmer, Federal Rezerv'in teşvik politikalarını da eleştirdi.

ABD Kongre Üyesi Tom Emmer, yeniden seçim kampanyasını finanse etmek için kripto para birimini kabul etmeye karar verdi. Congressional Blockchain Caucus'un eş başkanı olarak Emmer, blockchain dünyasının her zaman dostu olmuştur. Ayrıca Emmer, Fed'in kontrolsüz para basımından duyduğu endişeyi dile getirdi. Emmer'in Bitcoin gibi dijital para birimlerinden gelebileceğini düşündüğü daha büyük ekonomik sorunlara başka kısa vadeli çözümlerden de korkuyor.

ABD Kongre Üyesi, kripto bağışlarını BitPay ile almayı planlıyor

Yakın zamanda IRS hisseli varlıkların kanıtlarının sınıflandırılmasıyla ilgili bir mektup yazan ABD Kongre Üyesi Tom Emmer, şimdi kripto para bağışlarını kabul edecek. Ayrıca dijital özgürlük ve mali sağlık sorunlarının altını çizdi. Emmer, kripto para birimi bağışlarını BitPay üzerinden almayı planlıyor.

Tom Emmer, bitcoin'in salgın sonrası daha güçlü olacağına inanıyor

Bilinen bir kripto para savunucusu olan ABD Kongre Üyesi Tom Emmer, önde gelen kripto para birimi Bitcoin'in dolara, dijital dolara ve hatta Facebook'un Libra'sına göre ana avantajının ademi merkeziyetçilik olduğuna inanıyor. Ayrıca kongre üyesi, Bitcoin'in ancak pandemi bittikten sonra güçleneceğini ifade etti. 

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version