Yeni Nesil İnternet Yeni Fırsatlar Sunuyor

Yeni Nesil İnternet Yeni Fırsatlar Sunuyor
Günümüzde World Wide Web'i duymayan tek bir kişi bile yoktur. İnsanlar interneti günlük yaşamlarının önemli bir parçası haline getirdiler ve şimdi internet üzerinden binlerce farklı etkinlik gerçekleştirebiliyoruz. Evinizden ayrılmadan düzenli yaşamınızı yaşamak mümkün görünüyor; dosyalama, diğer insanlarla, ailenizle ve iş arkadaşlarınızla iletişim ve internet üzerinden alışveriş.

Artık bir ürün siparişi vermek, ücretini ödemek ve paketi almak bazı durumlarda saatler sürüyor, on yıl önce ise bu işlemler birkaç gün sürecekti. Gerçek şu ki, İnternet her zamanki şeylerin akışını yeniden şekillendirdi ve hayatımızı değiştirdi - sektörde son zamanlarda meydana gelen değişiklikler kesinlikle olumlu ve toplum daha da büyük başarılar, daha heyecan verici yenilikler görmeyi dört gözle bekliyor.

Analistler, yeni nesil İnternet'in teknoloji devlerinin veri silolarını parçalayacağını ve birçok uzmanı bu sorunun Unitize'daki rolünü tartışmaya motive ettiğini söylüyor.

İnternet ortamının en büyük bölümünün (deep web hariç) birkaç teknoloji devinin kontrolü ve denetimi altında olduğunun farkındayız. Bunlar; Youtube, Facebook ve Twitter gibi en önemli markalardan bazıları. Alibaba, Amazon ve Tencent'ten de bahsetmekten kaçınamayız.

Unitize blockchain konferansına katılan gazeteciler, bahsedilen tüm markaların interneti çeşitli bileşenlere böldüğünü ve daha sonra kendi veri silolarını yarattığını duyurdu.

Uzmanlar, rekabeti önlemek için bu veri silolarını kasıtlı olarak uygulayıp uygulamadıklarını anlamak için durumu analiz ediyorlar. Birçok deneyimli profesyonele göre, bunun yakında değişmesi gerekiyor.

Yenilikçiler için Daha Büyük Fırsatlar


İnternet altyapısı için yeni bir arka plan oluşturmak çok önemlidir - sistem müşterilere odaklanmalı ve kullanıcı merkezli olmalıdır. Daha da ötesi, birçok sorunu engellemeye yardımcı olacak merkezi olmayan bir altyapı kurmayı umuyorlar. Kripto para uzmanları, mühendisleri ve teknoloji uzmanları, yeni internet altyapısının en temel özelliklerini açıklamaya hazır.

Bahsedilen özelliklerin tümü, kullanıcıların çalışmak istedikleri uygulamaları ve iş yaparken sunmaya hazır olacakları gereksinimleri seçmelerine izin verecek. En büyük önemi olan bir diğer unsur birlikte çalışabilirliktir. Bu özellik birçok internet uygulamasının birbiriyle iletişim kurmasına yardımcı olabilir.

Ayrıca, pazar yeni interneti ücretsiz inovasyona hazır hale getirmeye hazırsa uyarlanabilir ve izinsiz kalması gerekir. Son olarak, birçok uzman, geliştiricilerin sunabileceklerinin yenilikçi bireyler için daha fazla iş fırsatı sağlayacağını kabul ediyor. Uzmanlar gizlilik için daha gelişmiş bir altyapı oluşturacaklar. Ayrıca, çok sayıda kurumsal amaç için uygulama oluşturacaklardır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version