XRP'deki Hareketin Ardından Düşüş mü Geliyor? 🔥

XRP fiyat analizi

Kriptosozluktv.com - Bitcoin'in gerçekleştirdiği son fiyat hareketi sonrasında lider kripto para BTC'nin fiyatını 9.500 doların üzerine çıkardı, altcoin'lerde ise benzer yükseliş bazlı fiyat yansımaları oluştu. Bununla birlikte yine de dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin'e bazla, altcoin pazarında bir miktar baskı oluşturdu.

XRP

XRP fiyat analizi

Piyasadaki dördüncü en büyük kripto para birimi olan XRP, kısa bir süre önce üçüncülüğünü Tether yani diğer adıyla USDT'ye kaybetti ve gerisine düştü. Ripple'ın XRP'si direnç ve destek seviyeleri arasındaki çekişmeye devam etmesine rağmen, XRP yazının yazıldığı sırada 0.2073 cent'ten işlem görüyor. Ayrıca, XRP'nin günlük grafiğine baktığımızda Nisan ayı ortasından bu yana 0.2297 dolar ile 0.1717 destek seviyesi arasında sıçramalar yaşadığı görülmekte.


Bununla birlikte, XRP'de yaşanan yükseliş düşüş eğilimine dönüşmüş olabilir. Yukarıdaki grafikte Parabolik SAR tarafından da görülmekte. Noktalı işaretlerin mumların üzerinde olduğu ve bu fiyat trendinde bir değişiklik olduğunu ifade edebilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version