Washington DC Avukatları Kripto Para Ödemelerini Kabul Edebilir 🔥

Washington DC Avukatları Kripto Para Ödemelerini Kabul Edebilir
Columbia Eyaleti Barosu (DCB), ABD'nin başkenti Washington DC'de faaliyet gösteren avukatların kripto para birimlerini yasal ödeme yöntemi olarak kabul edebileceğini söyledi.

Sonuç olarak DC, dijital varlıkların avukat ödemeleri için kullanılmasına izin veren dördüncü ABD yargı yetkisi haline gelmiştir.

Washington DC Avukatları Kripto Para Kabul Edecek


(DCB) tarafından yayınlanan etik görüşe göre, ABD başkentindeki avukatlar “ücret anlaşması adil ve makul olduğu ve avukatlar sanal mülkü koruyabildiği sürece” kripto para birimlerini kabul etmeye başlayabilirler.

Etik kurul, dijital para birimlerinin ödeme seçenekleri olarak artan popülaritesini vurguladı. DCB, avukatların “isteseler bile değişimin dalgalarını tutamayacağını ve kripto para biriminin avukatlar da dahil olmak üzere satıcılar ve hizmet sağlayıcılar tarafından giderek daha fazla bir ödeme yöntemi olarak kabul edildiğini” belirtti.

ABD İç Gelir Servisi (IRS), kripto para birimlerini “bir değişim aracı, bir hesap birimi ve / veya bir değer deposu olarak işlev gören değerin dijital temsili” olarak tanımlıyor.

Bu tanım nedeniyle, ajans dijital para birimlerini ABD federal vergi amaçları için para birimi yerine mülk olarak ele almaktadır. Bu nedenle, IRS “kripto para birimindeki ücretlerin ödenmesinin, mülkte ödemeye fiat para birimindeki ödemeden daha benzer olduğunu” kabul etti.

DC'den önce, Kuzey Carolina, Nebraska ve New York baroları, kripto para birimi ödemelerini kabul etmeye başlamak için yargı bölgelerinde çalışan avukatlar lehine benzer görüşler yayınladılar. Bununla birlikte, Nebraska bunu tanıttığında, devlet avukatlara özellikle tüm dijital para birimlerini aldıktan hemen sonra ABD dolarına dönüştürmelerini tavsiye etti.

Engellere ve endişelere rağmen, DCB'nin etik görüşü bu haftanın açıklamasında kripto para birimleri konusunda önemli ölçüde daha iyimserdi:
Profesyonel Davranış Kurallarında, kripto para birimini benzersiz bir şekilde etik dışı bir ödeme şekli olarak ele almak için herhangi bir temel görmüyoruz. Kripto para, nihayetinde, sadece ekonomik değeri aktarmanın nispeten yeni bir yoludur ve kurallar, teknolojilerin ilerlemelerini reddetmeden müşterilerin çıkarlarının ve mülklerinin korunmasını sağlayacak kadar esnektir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version