Monero Coinbase'de Listelenmeyecek ❗

Monero Coinbase'de Listelenmeyecek

Coinbase CEO'su Brian Armstrong, Monero gibi gizlilik odaklı kripto paraları listelemeyi düşünmediklerini açıkladı

Brian Armstrong, Peter McCormack ile 24 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiği bir röportajda Monero'nun Coinbase'de listelenmeyeceğini ifade etti.


Röportajda Monero dahil çoğu gizlilik odaklı kripto paralar ile ilgili Coinbase'in doğrudan çatışmalardan kaçındığını söyledi.

Ayrıca Armstrong, Monero'dan "en güvenli gizlilik odaklı kripto para" olarak bahseden McCormack'a gizlilik odaklı kripto paralar daha çok kabul gördükçe, Coinbase ekibinin ilerleyen zamanda onları listeleyebileceklerini de sözlerine ekledi.


Armstrong şu ifadelerde bulundu:
Yeterince zaman ve eğitim ile insanların yeterince rahatlayacağını düşünüyorum. Umuyorum ki gizlilik odaklı kripto paralar ve belki Bitcoin üzerindeki gizlilik odaklı çözümler, zamanla daha ana akım hale gelecek.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version