Rapor: Mevcut ETH Ağı 2017 Boğa Koşusuna Benziyor!

Rapor: Mevcut ETH Ağı 2017 Boğa Koşusuna Benziyor

Yakın tarihli bir rapora göre, Ethereum'un ağındaki mevcut aktivite, 2017'in sonundaki parabolik ICO patlamasını andırıyor.

Ethereum için oldukça uzun bir yıl oldu, çünkü ağdaki zincir etkinliği 2017 boğa koşusu sırasında olduğu gibi keskin bir şekilde artmaya devam ediyor.

Tx Ücreti %688 Arttı


Küresel bir kripto para bilgilendirme platformu olan Xangle tarafından merkezi olmayan finans (Defı) üzerine yapılan yeni araştırmaya göre, Ethereum ağındaki işlem hacmi ve ücretleri 2020'in ikinci çeyreğinde muazzam bir büyüme kaydetti.

Günlük ETH transfer hacmi %61.7 arttı ve işlemler 1.000.000'i aştı ve 23 Haziran'da 52 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu rakam ath 1,349,890'dan birkaç bin daha az. Öte yandan, transfer ücreti %687.9 arttı. Xangle, bu hareketlerin 2017'nin sonlarında ve 2018'in başlarında boğa koşusu sırasında kaydedilen spike'a “kısmen benzediğini” söyledi.

Rapor: Mevcut ETH Ağı 2017 Boğa Koşusuna Benziyor

Bir DeFi Patlaması

DeFi, Q2'nin başlangıcından bu yana kripto para birimi endüstrisindeki en sıcak niş oldu ve son birkaç ay içinde DeFi protokollerinde kilitlenen toplam değeri (TVL) 3.5 milyar doların üzerine çıkardı. Raporda, ilginç bir şekilde TVL'nin Ocak 2018'den bu yana %2,524 arttığı belirtildi.

Patlayan DeFi sektörü, temel olarak 2020'nin son çeyreğinde Ethereum'daki zincirleme aktivitenin artmasından sorumlu.

Xangle research analisti Jehn Kim'in raporunda belirtildiği gibi, " 2q20'deki Defi, 2017 ICO pazar patlamasının deja vu'sudur.”

Ve tıpkı Defı gibi, stabilcoin pazarı da yılın başından bu yana, özellikle de Mart çöküşünden sonra büyük bir büyüme yaşadı. Bu aynı zamanda işlem ücretleri açısından zincir içi aktivitedeki artışa da katkıda bulunmuştur.

ETH Hala Düşük Değerli

Bununla birlikte, zincir içi faaliyetteki benzer performansa rağmen, eth, q2'i 230 dolarlık bir fiyatla sona erdirdi; bu, 83.5'te 1,396 dolarlık zirvesinden 2017-2018 düştü.


Önceki raporlar, Ethereum'un değer düşüklüğüne uğradığını, ancak bitcoin ile piyasa değeri paritesine doğru istikrarlı bir şekilde ilerlediğini gösteriyor. Analistler, önde gelen altcoin'in mevcut değerlemesinden bağımsız olarak uzun vadede yükseliş gösterebileceğine inanıyor.

Q320 zaten hareket halindeyken, ETH'nin fiyatı yukarı doğru ivme kazanmaya başladı, belki de Etheruem 2.0'in lansmanı yaklaştıkça bir ralli için hazırlanıyor. Altcoin geçen hafta %35'in üzerinde büyüdü ve şu anda 321 dolar seviyesinde işlem görüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version