Litecoin Kısa Vadeli Fiyat Analizi: 14 Temmuz

Litecoin Kısa Vadeli Fiyat Analizi: 14 Temmuz

Cardano fiyatındaki büyük artış ve Litecoin'in BNB gibi diğer rakip kripto paralara karşı göreceli düşüş hareketi nedeniyle, şimdi kripto para piyasasında 8. sıraya düştü.

Litecoin'in kısa vadeli fiyat grafiğinin bu fiyat rekabetinin etkisini hissetmesi şaşırtıcı değil. Şu anda 43.65 dolar'dan işlem gören LTC'nin son 24 saat içinde fiyatı yüzde 3'ten fazla düştü. Saatlik fiyat grafiğinde iki çok farklı desen tanımlanabilir: birincisi, fiyatı 42 doların üzerine iten yükselen bir üçgen ve bir sonraki, son işlem gören fiyatın altına düştüğü ters çevrilmiş bir baş ve omuz.

Yükselen Üçgen 26 Haziran'da başladı ve fiyat 42 dolarlık bir dirence ulaştı ve daha düşük seviyeler oluşturdu. Fiyat sıkıştıkça, 6 Temmuz'da, fiyatın doların altından 45.75 dolara kadar 12 saatten daha kısa bir sürede kopuş meydana geldi. 42.8 dolar'da başka bir dirençle karşı karşıya kaldığında, fiyat düştü.

Litecoin Kısa Vadeli Fiyat Analizi: 14 Temmuz

LTC ayrıca ilk sol omuz ile 15 Haziran'dan itibaren ters bir baş ve omuz oluşturdu. Baş, 27 Temmuz'da fiyatın 39.4 doların altına düştüğü ve ardından yükselen üçgenin oluşmasıyla gerçekleşti. İkinci omuz, fiyat 44 doların üzerine çıktığında, daha sonra 43.5 dolara düştüğünde ve daha sonra 7 ila 13 Temmuz tarihleri arasında 42.9 dolar'dan 45.6 dolar'a kadar işlem gördüğünde tamamlandı.

Litecoin'in Chaikin para akış göstergesi 0 ile flört ediyor, ki bu sağlıklı bir işaret değil. 45.5 dolar'dan 43 dolar'a düşüş gerçekleştiğinde, hacim yüksekti ve bu da birçok yatırımcının paralarını dijital gümüşten çektiğini gösteriyor. Bununla birlikte, önemli bir işaret, CMF'NİN -0.19'un altına düşmemesi, ancak düşüşten sonra 0'ın üzerine çıkmamasıydı.

Sağ omuzun tabanı, daha önceki bir analizde belirtildiği gibi, 14 Temmuz'da fiyatın altına daldığı 43.4 dolar'a yerleşti, bunun altında bir düşüş yaşanırsa 42.9 dolar'a tutunacak. Litecoin için önemli bir işaret, hala bir miktar para girişi oluyor olması ve eğer destek seviyesinin üzerinde kalması durumunda Litecoin bir süre için 42.9 ila 44.65 dolar arasında değişebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version