Litecoin, EOS, BAT Fiyat Analizi: 10 Temmuz

Litecoin, EOS, BAT Fiyat Analizi: 10 Temmuz

Litecoin [LTC]



Coinmarketcap verilerine göre şu anda dünyanın en büyük sekizinci kripto para birimi olan Litecoin için 2020 genel olarak çok iyi değildi. LTC yıla iyi başladı, grafiklerde 80 dolardan fazla yükseklere dokunurken, Kara Perşembe (12 Mart) çöküşünden bu yana toparlanması çok yavaş oldu.

Bitcoin fiyatındaki düşüşe karşılık olarak , LTC de düştü. Altcoin grafiklerde %4'ün üzerinde bir üşüş yaşadı.

Litecoin pazarındaki gerileme, Parabolic SAR'ın (noktalı yerler) fiyat mumlarının çok üstünde olduğu gözlenirken, MACD çizgisi grafiklerde sinyal çizgisinin altında olduğu için teknik göstergeleri ile kanıtlandı.

Bununla birlikte en son metrikler, Litecoin'in arzının %60'ından fazlasının bir yıldan fazla bir süredir dokunulmadığını öne sürdüğünden, kötü fiyat performansına rağmen Litecoin'in yatırımcılarının hala fazla miktarda LTC biriktirdiğini ima ediyor.

EOS



Eskiden Litecoin gibi piyasadaki en iyi 10 kripto para biriminden biri olan EOS, oldukça iyi bir Temmuz ayı yaşadı. Bununla birlikte, Bitcoin düştüğünde piyasadaki yükseliş momentumu aniden durdu, EOS'da %4'ün üzerine bir düşüş yaşadı.

EOS'un Temmuz artış trendinin, Bitcoin tarafından yaşanan düşüşün hemen ardından geldiğine dikkat edilmelidir. Bununla birlikte, hepsi bu değildi, çünkü EOS'un pazardaki düşüşünün PlusToken dolandırıcılarının EOS token'larını 67 milyon dolar değerinde taşıdığı haberleriyle ilişkili olduğu söylenebilir.

Bollinger Bantlarının ağzı geniş kalırken, kısa vadede önemli bir oynaklık belirtisi olsa da, Göreceli Güç Endeksi aşırı satım bölgesine doğru ilerledi.

Basic Attention Token [BAT]



33. sırada yer alan Brave'in Basic Attention Token'ı son 2 hafta boyunca işlem yaptığı fiyat bandında işlem görmeye devam ediyordu. Ancak, bu hareket bir dizi keskin piyasa düşüşüyle ​​noktalandı. 0.24 dolar fiyatına gelen BAT, 0.21 dolar olarak grafiklerden gözlemlenen dirençten bir şekilde kendini korudu.

Osilatör, düşen piyasa momentumunu resmederken, aynı belirgin düşüşle, Chaikin para akışı, grafiklerde keskin bir düşüşe dikkat çekiyordu; sermaye çıkışlarının bir işareti, piyasadaki sermaye girişlerine giderek daha fazla ayak uyduruyordu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version