Komedyen Jim Jefferies Sadece Eğlence İçin 10.000 Dolarlık Bitcoin Satın Aldı

Komedyen Jim Jefferies Sadece Eğlence İçin 10.000 Dolarlık Bitcoin Satın Aldı
Avustralyalı komedyen Jim Jefferies, kripto para ticareti platformu Robinhood'da sadece eğlence için 10.000 dolarlık bitcoin aldığını açıkladı.

Avustralya komedyen ve talk-show sunucusu Jim Jefferies, kripto para ticareti platformu Robinhood'dan 10,000 dolar karşılığında sadece eğlence amacıyla Bitcoin aldığını açıkladı. Jefferies'in 30 Haziran gününe ait Youtube videosunda Jim, “Invest Diva” Kiana Danial'a kripto para birimi hakkında komedi ekibinin bildiğinden biraz daha fazla bilgi verildiğini açıkladı.

“Bitcoin'i sadece kripto paraların ne olduğunu görmek ve biraz gülmek için aldım.”

Tanınmış stand-up komedyeni bir bitcoin aldığını açıkladı. Sadece bu kripto paraların ne olduğunu görmek için Robinhood uygulamasında eğlence amacıyla aldığını söyledi. Avustralya doğumlu 
Jim Jefferies şu anda 9,612 dolar değerinde bir Bitcoin sahibi olduğunu söyledi.

Bitcoin ana akım maruz kalmaya devam ediyor

Önde gelen kripto para birimi bitcoin, neredeyse on yıl önce kuruluşundan bu yana uzun bir yol kat etti. Bitcoin, ünlüler ve ana akım platformları kripto para fenomenlerine olan ilgilerini ifade etmeye devam ettikçe son birkaç yıldır ana akımda daha çok konusu geçiyor. Bitcoin, şu anda bağımlı olduğumuz finansal sistemi değiştirme potansiyeline sahip devrimci bir icat olarak kabul edildiği için tüm dünyadaki insanların ilgisini çekti. Bitcoin, insanların finansal özgürlüğünün eş anlamlısı ve hükümetten finansal güç almak ve halka geri vermek olarak görülüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version