İlk 4K Blockchain Sanatı 🔥

İlk 4K Blockchain Sanatı

Ethereum tabanlı bir pazar, ünlü bir İngiliz sanatçının dijital sanat eserlerini satıyor ve orijinal eser ethereum blockchain'de halka açık bir şekilde olacağı doğrulandı.

İlk 4K Blockchain Sanatı


Ethereum tabanlı bir pazar olan MarketPlace, Terry Flaxton'dan dijital video sanat eserleri satıyor. İkincisi, 50 yıllık bir kariyere sahip ünlü bir İngiliz sanatçıdır ve bu sürüm de ilk kez blockchain'de yayınlanmaktadır.


Flaxton 1970'den beri aktif olan bir sinematik sanatçısı. Dünün “Her Çölün Altında Bir Deniz” adlı albüm, distopyacı bir geleceğin video projesidir.

4K çözünürlüklü video, MarketPlace aracılığıyla piyasaya sürülen ilk dijital sanattır ve uzun zamandır sanatçı tarafından gidilebilen en son dijital sınırı temsil ediyor.

"Sanatçıların MakersPlace gibi platformlar aracılığıyla bu gibi konuları kamu bilincine getirebildiklerine sevindim.” - Flaxton dedi.

Flaxton bir emektar. Statik sanattan dijitale, sonunda 4K videografiye kadar sanat eserleri için dünya çapında 200'den fazla sergi düzenledi. Eserleri şu anda Berlin Modern Sanat Müzesi, Londra Lüks Merkezi ve diğer birçok sanat koleksiyonunda ve müzede sergilenmektedir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version