Ethereum Classic, Chainlink, Tezos Fiyat Analizi: 1 Temmuz

Ethereum Classic, Chainlink, Tezos Fiyat Analizi
Dijital varlık endüstrisinde 24 saatlik ılık bir dönem, 2020'nin 3. çeyreği başladığında altcoinler arasında çok az hareket yaşandı. Kripto para birimi endüstrisinin kolektif piyasa değeri 260 milyar dolar seviyesinde kalırken Bitcoin pazarda yüzde 64,8'lik baskın bir paya sahip olmaya devam etti.

Ethereum Classic [ETC]

Son 3 gün içinde Ethereum Classic, piyasalarda fiyat oynaklığını minimumda tutarak, 5.69-5.82 $ aralığında grafiklerde yan hareketi sürdürdü. Son 24 saatte yüzde 1,12'lik bir düşüş, direnç seviyesine olan yakınlığının 5,68 $ seviyesinde olduğunu gösterdi. ETC, yazım sırasında 668.55 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahipti ve son 24 saat içinde parite altı işlem hacmi 116.31 milyon dolardı.
RSI ve MACD ayrıca piyasada nispeten nötr eğilime işaret etti. MACD hattı ve Sinyal hattı yakın mesafeden arabuluculuk yaparken, RSI VB'nin alım ve satım baskısı arasındaki tarafsızlığa dikkat çekti.

Chainlink [LINK]

13. sırada yer alan Chainlink, son 36 saat içinde 4,43 $ 'dan 4,54 $' a yükselme trendi kaydetti. LINK'in ayrıca son 24 saat içinde 350 milyar dolarlık bir işlem hacmi sergilediği gözlendi.

Piyasa göstergeleri, Parabolik SAR’ın noktalı belirteçlerinin yazının yazıldığı sırada bir düşüş senaryosuna işaret etti  Chaikin Para Akışı veya CMF net sermaye giriş veya çıkış olduğunu düşündüren sıfıra yakın oldu.

Tezos [XTZ]

Son olarak Tezos, 27 Ağustos'ta 25 milyon dolarlık bir sınıf davası anlaşmasıyla SEC eyleminden kaçınacağı için, sonunda ICO şeytanlarını geçmeye hazır görünüyordu.

12. sıradaki kripto para birimi, yükselen bir üçgenin eğilim çizgileri arasındaki salınımı koruyor ve yükseliş eğilimi gösteriyor. Boğa anlatımı, Güç Endeksi veya RSI tarafından kaydedilen ve daha yüksek alım baskısı gösteren bir artışla desteklendi.

Bununla birlikte Parabolik SAR, mumların üzerinde noktalı işaretler göründüğü için yakın dönemde düşüş eğilimi göstermeye devam etti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version