Ethereum 2.0 Validator Launchpad Testnet Yayında!

Ethereum 2.0 Validator Launchpad Testnet Yayında

ETH2 araştırma ekibi, ConsenSysve DeepWork Studio, eth2 validator launchpad'in testnet sürümünü başlatmak için güçlerini birleştirdi. Ekip, 27 Temmuz 2020 tarihli bir blog yayınına göre, fırlatma alanının ilgili kuruluşların güvenlik ve eğitimden ödün vermeden eth2 onaylayıcıları olmasını kolaylaştıracağını söyledi.

Eth2.0'ın Bir Başka Önemli Kilometre Taşı


Ethereum 2.0 geliştirme ekibi, daha iyi, daha ölçeklenebilir, güvenli ve sağlam bir ağa giden yolculukta bir başka önemli kilometre taşına ulaştı.

Ethereum Blog yazısında belirtildiği gibi, eth2 Araştırma Ekibi, ConsenSys ve DeepWork Studio ile işbirliği içinde, eth2 Validator launchpad'i testnet'te piyasaya sürdü, böylece eth2 validators olmak isteyenlerin güvenlik ve eğitimden ödün vermeden gemiye binmelerini kolaylaştırdı.

Üçüncü taraf hizmetlerinden farklı olarak, kendi doğrulayıcınızı çalıştırmak kendi anahtarlarınızı yönetme sorumluluğuyla birlikte gelir. Bu sorumluluk, kullanım kolaylığı, güvenlik ve eğitim arasında kaçınılmaz bir uzlaşma getiriyor
Testnet'te eth2 validator launchpad'in piyasaya sürülmesiyle, potansiyel validators yaklaşan Medalla çok müşterili testnet'i takip edebilecekve içine para yatırabilecektir. 4 Ağustos 2020'de yayınlanması planlanan Medalla testnet, geliştiriciler ve Ethereum Vakfı üyeleri tarafından yürütülen önceki test ağlarının aksine, Ethereum topluluğu için inşa edilmiş ve sürdürülmüştür.

Ekip, validator launchpad testnet'in potansiyel doğrulayıcıların eth2.0'ın ne olduğunu ve doğrulayıcıların ağın düzgün çalışması için neden önemli olduğunu anlamalarını sağlayacağını açıkça belirtti.

Eh2.0 validators eth2 aşamaları ve zaman çizelgeleri işin cesur öğrenecekler.0 rulo, artı ağ üzerinde etkin kalır zaman kazanmak için stand ödülleri. Ekip, validator ödüllerinin değişken olduğunu ve toplam eth sayısına göre belirlendiğini söylüyor.

Özünde, toplam eth sayısı ne kadar yüksek olursa, doğrulayıcılar için yıllık ödül o kadar düşük olur ve bunun tersi de geçerlidir.

Dahası, eth2 validator testnet, doğrulayıcıların görevlerini düzgün bir şekilde yerine getirmedikleri takdirde ödeyecekleri tüm sorumluluklarını ve cezalarını anlamalarını sağlayacaktır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version