Elon Musk, ABD Başkanlığı İçin Bitcoin Yanlısı Kanye West'i Destekliyor

Elon Musk, ABD Başkanlığı İçin Bitcoin Yanlısı Kanye West'i Destekliyor
Ünlü müzisyen Kanye West, ABD Başkanlığına'na aday olduğunu açıkladıktan sonra teknoloji milyarderi Elon Musk'tan destek aldı.

Daha önce, ünlü müzisyen Kanye West Twitter'da bu yıl Donald Trump'ın yerini almak için ABD Başkanlığı için adaylığını koyduğunu açıkladı. Birçok insanı şaşırtan duyuru, ünlü teknoloji girişimcisi Elon Musk'tan destek aldı. Mevcut ABD Başkanı Donald Trump'ın vokal destekçisi olan Kanye West, ABD Başkanı için aday olacak. Şarkıcı ve yapımcı Twitter'da 4 Temmuz'da ABD'nin bağımsızlık gününde ilan etti.

Kanye West bir Bitcoin destekçisi

Kanye West, Bitcoin'i sevme geçmişine ve kripto para topluluğunun Beyaz Saray'da bir sese ihtiyacı olduğu yönünde artan bir beklentiye sahip. 2018'in başlarında Kanye, Amerikalı radyo sunucusu “CharlamagnThaha God” ile yaptığı röportajda Bitcoin hakkında kapsamlı bir şekilde konuştu. Önde gelen para birimi fikrini övdü ve Bitcoin kullanmaya başladığını açıkladı. Kanye West'ten önce, eski Demokrat aday Andrew Yang, Amerika Birleşik Devletleri'nde kripto para düzenlemeleri çağrısında bulundu.

Teknoloji girişimcisi Elon Musk, Kanye West'i destekliyor


Tanık olduğumuz 2020 yılı her geçen gün garip olmaya devam ediyor. Tanınmış müzisyen Kanye West, beş aydan kısa bir süre içinde yapılacak seçimlerle kampanyasına nasıl devam edeceği konusundaki planları hakkında fazla bilgi açıklamadı. Tanınmış teknoloji girişimci Elon Musk, ABD başkan aday olduğunu Twitter'dan duyuran Kanye West'e yanıt vererek “Benden tam destek” dedi. Elon Musk'un desteği müzisyenin ABD Başkanlığı kampanyasını başlatması için yararlı olabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version