Dünya Krizdeyken Bitcoin'e Göz Atmak İçin Sebepler

Dünya Krizdeyken Bitcoin'e Göz Atmak İçin Sebepler

Yatırım; kapsamlı bir araştırma, deneyim ve her kararın ardındaki nedenleri gerektiren ciddi bir çabadır. Bu sebeple başta lider kripto para birimi Bitcoin ve diğer altcoin'lere yatırım yaparken ciddi araştırmalar ve her zaman kaybetseniz de üzülmeyeceğiniz rakamlarla işlem yapmanız gerekiyor.

Performans, Kaos, Merak


Lider kripto para birimi Bitcoin en iyi performans gösteren varlık haline geldiği son on yıla bakmak gerekiyor. BTC diğer tüm varlıklardan önemli ölçüde daha fazla, yaklaşık %8.900.000 ROI, yatırım getirisi sağladı.


Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Yeni on yıl sadece aylar önce başlamış olsa da, BTC şimdiden S&P 500, altın ve devlet tahvillerini yıllık %30 getiri ile geride bırakıyor.

İkinci neden ise "Bitcoin'in belirsizlik / kaos üzerinde büyüdü" denebilir. Şimdiye kadar 2020'de yaşanan kaotik duruma bakacak olursak; ABD - İran gerginliği, Avustralya'daki yangınlar ve Koronavirüs (COVID-19) salgını ile, 12 Mart Kara Perşembe yaşanmış olsa bile Bitcoin hala sağlam bir şekilde liderliğini korumaya devam ediyor.

Dünyanın ilk kripto para birimi Bitcoin 2008'deki büyük mali kriz sırasında ortaya çıktı. O yıllarda ve yukarıda belirtilen kaotik olaylarda çok fazla türbülans yaşarken hayatta kaldı ve güçlü bir şekilde yoluna devam etti.


Dikkatleri Üzerine Toplayan Bitcoin

Popüler hedge fon yöneticisi Paul Tudor Jones Mayıs ayının başlarında Bitcoin artan enflasyon oranlarını artırarak yükselen tehdide karşı mücadele ediyor dedi. Social Capital'in Kurucusu Chamath Palihapitiya, Warren Buffett'in Bitcoin'i oldukça olumsuz algılamasına karşı çıktı ve insanları Bitcoin'e en az %1 yatırım yapmaya çağırdı.


Twitter CEO'su Jack Dorsey, BTC'ye olan desteğini çok kez dile getirdi. Dahası, kişisel Twitter profilinde açıklama alanına yazılan tek bir kelime var ve şöyle yazıyor: Bitcoin


Özgürce Konuşma ve Roma İmparatorluğu

Akıllara Bitcoin'in savunucusu olan Brandon 
Quittem'im şu sözleri geliyor:
Özgürce konuşma hakkı özgür ve açık bir toplumu getirir. Bitcoin paradır ve para konuşabilmeyi sağlar. Ana caddede insanlar büyük ekonomik zorluklar çekerken hükümetlerin ve merkez bankalarının çevresini kurtarmasını izlemeyi sevmiyor musunuz? Dolarınızla gidişata yön verin: Bitcoin satın alın.

Özgürce konuşma ve BTC doğrudan bağlantılı olmasa da, ABD Başkanı Donald Trump ve Twitter CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin'in merkezi olmayan doğasını birçok kez bizlere hatırlattı.

Sınırsız Para Basımının Sonuçları

Bitcoin'in sınırlı arzı, merkezi hükümetlerin son zamanlarda karar verdikleri sınırsız para basmaları ile tamamen birbirinden ayrılıyor.

COVID-19 salgını dünya çapında sayısız ekonomik şoklara neden oldu. Düşen pazarlarla savaşmak için hükümetler para basma makinelerini durmadan çalıştırıyor. Örneğin ABD Federal Rezervi, çeşitli vesilelerle trilyonlarca dolar bastı. İlk sonuçlar gerçekten ekonomiye bir dereceye kadar yardımcı olurken ve piyasalar toparlanırken, uzun vadeli sonuçlar yıkıcı olabilir.

Önde gelen Amerikalı iktisatçı Peter Schiff, bu aşırı miktarların ABD'yi hiperenflasyon durumuna sokabileceği konusunda uyarmıştı.




Sonuç olarak, yazımızın en başında dediğimiz gibi Bitcoin ve Altcoin'ler kapsamlı bir araştırma ve deneyim gerektiriyor. Siz de Bitcoin ya da Altcoin satın almak isterseniz ve en önemli etkenlerden biri olan deneyimli bir uzman kadrosundan yararlanmak isterseniz Icrypex'i tercih edebilir, ayrıca Icrypex'in uzman kadrosuna 0850 255 1079 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz. Günlük olarak Icrypex'in yatırımcılarıyla ücretsiz olarak paylaştığı Bitcoin ve Altcoin teknik analizi ile fikir edinebilirsiniz.

Ledger çekilişi:

Icrypex Telegram:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version