Cardano Shelley'ye Doğru Bir Sonraki Adımı Atıyor ❗

Cardano Shelley'ye Doğru Bir Sonraki Adımı Atıyor
Beş yıllık yoğun araştırma ve geliştirmeden sonra, Cardano ekosistemi önemli bir kilometre taşına ulaştı. Shelley geldi. En azından kodda. Geçmişte IOHK'nın Charles Hoskinson tarafından paylaşılan yol haritasına göre, Shelley dönemi esasen Cardano'nun ademi merkeziyetçiliği optimize etme yolculuğundaki kritik  adımları içeriyor.

IOHK tarafından yapılamanın satır başları şu şekilde:

Tamam ... bugünün misyonu / görevleri tamamlandı. Shelley-complete node 1.14.2 Cardano ana ağına başarıyla konuşlandırıldı.
Bunun, tüm temel özelliklerle birlikte ilk eksiksiz Shelley ana ağ sürümü olduğunu da ekleyen IOHK, “29 Temmuz Shelley hard forku için belirlenen tarihte yüksek bir güven duyduklarını” iddia etti.

Hepsi bu değil, çünkü Shelley testnet için Daedelus'un yeni bir sürümü de yayınlandı.

Daha yakın zamanda, Cardano ekosistemi tarafından not edilen bir başka kritik kilometre taşı, geçiş sürecini daha sorunsuz ve verimli hale getirmek için Shelley'in konuşlandırılması için Hard Fork combinator'ün piyasaya sürülmesiydi. Bu yükseltme başlangıçta 23 Haziran için planlandı.

Teşvik edilen test ağında [ITN], IOHK “başarıyı biraz daha artırmayı” önerdi. 


Cardano blog yazısına göre,
ITN'in başarısından biraz daha fazla yararlanmaya çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. ITN'i hızlı prototipleme ve test için özel bir ağ olarak sürdürmenin, Cardano'nun gelecekteki gelişimine çok değerli bir katkı olabileceğine inanıyoruz. Bu yüzden Shelley mainnet tamamen konuşlanana kadar bu yaz bu yaklaşıma devam etmek istiyoruz.
Uzun süredir bu kritik kilometre taşı için hazırlanıyoruz. Bu sadece ADA'nın sosyal hacimlerini arttırmakla kalmadı, aynı zamanda kripto para birimi ADA'nın değerini son birkaç hafta içinde daha yeni zirvelere yükseltmeyi de başardı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version