Cardano'dan Yeni Hedef: Goguen 🚀🚀🚀

Cardano'dan Yeni Heder: Goguen

Akıllı sözleÅŸmeler dönemi Goguen hakkında daha fazla ayrıntı 2020 Cardano Zirvesi'nde (ADA) açıklandı. Cardano'nun ürün müdürü Nebojsa Vojinovic, Goguen'in getireceÄŸi iÅŸlevleri ve piyasaya sürülecek programı açıkladı. Goguen'in, Cardano'da küresel bir sosyal ve finansal sistem yaratmada önemli bir yapı taşı olduÄŸunu söyledi. 

ADA'nın üçüncü dönemi, Cardano'yu gerçek bir hizmet platformu haline getirecek


Cardano hala tamamen merkezi olmayan bir sisteme dönüşüyor, ancak IOHK, akıllı zincirler üretecek bir dönem olan blok zincirinin bir sonraki döneminde çok çalışıyor. Geçen hafta Cardano sanal zirvesi sırasında, Goguen ve büyüyen ekosisteme getireceği işlevsellik hakkında daha fazla ayrıntı tartışıldı.

Goguen'in lansmanının yıl sonunda başlaması bekleniyor. Akıllı sözleşmelere odaklanıyor ve Cardano'yu Ethereum ile doğrudan rekabet halinde olduğu bir konuma getiriyor.

Cardano'nun Ãœrün Müdürü Nebojsa Vojinovic, zirve oturumu sırasında Goguen'e derinlemesine girdi ve yaklaÅŸmakta olan blockchain döneminin temellerini açıkladı. Goguen, Cardano'nun üçüncü “geliÅŸtirme teması”, ardından ölçeklendirme ve birlikte çalışabilirlik getirecek.

Goguen, hem IOHK'nın hem de diğerlerinin tedarik zincirleri, emlak yönetimi ve geleneksel finans gibi uygulama alanları için çözümler geliştirmesini sağladığı için Cardano'da küresel bir sosyal ve finansal sistem oluşturmak için kilit yapı taşıdır.

Cardano Goguen öncelikle bir hizmet platformu olduğundan, kullanıcı dostu olma ve avantajlara büyük değer verildi. Kullanıcı dostu bir uygulama oluşturmak, Goguen'in kapalı bir ekosistem olmadığını anlayana kadar fazla bir iş gibi görünmüyor. Vojinoviç, çoğunlukla zincir dışı olmak üzere mevcut uygulamalara sorunsuz bir şekilde entegre edilebilen bir sistem oluşturmanın zor olduğunu söyledi.

Goguen hem şirketlere hem de geliştiricilere yöneliktir


Cardano ekosistemindeki insanları sınırlamayan birlikte çalışabilir bir platform şüphesiz Vojinoviç'e göre Goguen'i geliştirirken IOHK'nın aklında olan şey olan işletmeler ve hükümetler için çekici olacaktır.

Ancak, Cardano Goguen öncelikle geliştiricilere yöneliktir. Cardano'da uygulama geliştirmek için gerekli olan temel ve araçları sağlar. Vojinovic'e göre, mobil, web ve masaüstü uygulamaları geliştiricileri, blockchain protokol geliştiricileri, gömülü geliştiriciler, fintech geliştiricileri ve akıllı sözleşme geliştiricileri Goguen'i kullanabilecektir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version