Cardano, Cosmos, Digibyte Fiyat Analizi: 09 Temmuz


Cardano [ADA]

Cardano'nun fiyatı 0,12 dolardı ve ADA'nın yazım sırasında 3.217 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Bu da onu dünyanın en büyük 7. kripto para birimi haline getirdi. Bununla birlikte, birçok altcoin her biri daha önce hiç olmadığı gibi tırmanırken toplanıyor gibi görünse de, Cardano yazının yazıldığı sırada geri çekiliyor gibi görünüyor. Böyle bir geri çekilme, fiyatı ADA'nın mevcut seviyelerinden %18 gibi düşüşle 0.1013 dolara kadar itebilir.

İlginç bir şekilde, Shelley ana ağının hala geliştirilmekte olduğu ve bununla ilişkili birçok gelişmenin yakında geçebileceği gerçeği ışığında daha da yükselmesi bekleniyor. Ayrıca, RSI göstergesi aşırı alım bölgesinin alt tarafına bir düşüş göstermiştir.




Cosmos [ATOM]

ADA gibi, Cosmos'un ATOM'u da yazı yazılırken, 663 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 3.479 dolar ile geri çekilme belirtileri gösteriyor. Aynı zamanda, kripto para 24 saatlik işlem hacminde 144 milyon dolar kaydederken, ATOM'un piyasa değeri açısından 25. en büyük kripto para birimi olduğu gözlemlendi. Ayrıca, geri çekilme %8 veya 3.191 dolar kadar büyük olabilir.

Bu da bir fırsat olabilir, çünkü geri çekilme, pazarın boğalarına iyileşmek için zaman tanıyacaktır. Son olarak, MACD göstergesi grafiklerde düşüş eğilimi göstererek yukarıda belirtilen potansiyel geri çekilmeyi daha da destekledi.

Bu gelişmeler, Cosmos ağının arkasında, bir sonraki ağ yükseltmesi Stargate'in neler içereceğini tanıtıyor.


Digibyte [DGB]

Digibyte, alt sezon gibi görünen pump'lardan adil payını aldı. Bununla birlikte, 0.02190 dolarlık bir ret, fiyatı mevcut seviyeden %11' lik bir geri çekilme olan 0.0193 dolara itebilir. yazının yazıldığı sırada DGB'nin toplam piyasa değeri 283 milyon dolardı ve bu da onu pazardaki 38. en büyük kripto para birimi haline getirdi.

Kripto para son 24 saatte %2.4'lük bir düşüş kaydetmesine rağmen, grafikleere göre yakında daha önemli bir düşüş beklenebilir.



Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version